Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 4

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

subic 

všechny recenze uživatele

Noo všichni už dost zestárli, krom rodičů a gynekoložky nestárnoucí Emmy Thompson. Kouzelný je odvoz do porodnice. A Mark nese Bridget do porodnice a u toho se fakt bavím. Hele a co, je to sice už taková lepenina, ale mě to baví. 7/10 ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Vtipný film o zhubnuté nezhubnuté a stále trochu praštěné Bridget. Nelíbí si mi, co si nechala její představitelka udělat s obličejem. Zato se mi moc líbila gynekoložka. Místy 4*, místy 2, v průměru lepší 3 neboli 7/10. Slabší než první díl, ale lepší než dvojka. Zbytek napsal @gudaulin ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se k tomu moc neměl, přeci jen, druhý díl byl mírnějším zklamáním a ke třetímu jsem byl trochu skeptický. Jenže se do režijního sedla vrátila Sharon Maguire, která podle mě jako jediná rozumí Bridget a jejímu světu. Casting je též stejný, až na novou tvář Patricka Dempseyho, který je náhradou Hugha Granta. Nehraje špatně, jen (což je čistě individuální) role Hugha byla o poznání lepší. Naštěstí Coli Firth je zpět a Renée Zelweeger též, která se od posledního dílu vizáží změnila a rozhodně k lepšímu. Hlášky se vrátili a v tak kulometném tempu, že si ani nestačíte utírat slzy. A vše skvěle zakončuje finále, které (minimálně některé ženy) dojme. Ač na všechnu tuto chválu musím dát filmu méně, než jedničce. Je to lepší než dvojka, ale jednička je jen a jen jedna. ()

MyrnaAlec 

všechny recenze uživatele

Strašný příklad toho, jak to dopadne, když dojdou hercům peníze. Jako by nestačilo, že jen pozorovat umělou tvář hlavní hrdinky je vpravdě utrpení, k tomu ještě sadističtí autoři dodali vrchovatou lopatu trapných dialogů. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Dítě Bridget Jones je snad už posledním a závěrečným filmem o (ne)štěstí jedné (ne)obyčejné Angličanky. Snad proto byl vyměněn Hugh Grant za Patricka Dempseyho - ne, jasně, že důvod byl jiný, aby už potřetí nebyl chlapský duel stejný, ale doznal určité změny. Bohužel hned od počátku mě trochu zarazil vzhled jinak mé velmi oblíbené herečky Renée Zellweger. Pohublá, jako po drogovém rauši nebo deseti plastických operacích. Bridget vypadá jinak a táhne jí na padesátku, což jde při vší úctě ke slavné herečce opravdu vidět. Konečně se dočká nejen ona, ale i její fanynky (ty hlavně) dítěte. A teď, kdo je otec? Přetahuje se o ní její hlavní láska a nový muž, který kraluje seznamce. A je s podivem, že tak úspěšný muž s receptem na seznámení nemá sám partnerku a musí se tak vyspat s Jones na fesťáku, aby po jednom sexu zjistil, že ji miluje a chce s ní žít do konce života. S ní a jejím dítětem. Happy end se samozřejmě koná a do třetice všeho dobrého to snad už B. Jones a Marku Darcymu vyjde. A pár trapasů dopomůže k docela slušné zábavě. Větší zábavě pomáhá i Emma Thompson. Ale co si budeme, ruku na srdce, už to není ono. Opakovaný příběh už není zajímavým příběhem, všechna možná klišé o mužích a ženách už také byla vyslovena a tak by možná bylo zajímavější sledovat, jak hlavní hrdinové dítě vychovávají než jak někdy až pubertálně dospělí muži bojují o ženu a dítě, které ani neví, zda je jejich. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Nadstavovana kasa. Na prvy diel sa to vobec nechyta. Bridget uz neni vobec roztomila, jej trapasy nie su  vtipne a zapletka o tom , ze nevie kto je otcom jej dietata je vzhladom na jej vek (43) trosku trapna. Uz by mala mat viac rozumu, nie sa chovat ako pubertacka. A ti muzi by mali pockat na vysledok DNA testu, nie sa o nu pretahovat. Takze humoru malo, vela vaty a uz dalsie pokracovanie netreba. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Teda ani jsem si neuvědomil, že už to jsou skoro dva roky co jsem viděl po prvé a naposledy Bridget první i druhý díl. A ted Bridget se ukazuje znovu a v plném nasazení je vtipná, okouzlivá a konečně hubená, ale ne moc na dlouho.Docela jsem se bál co předvede Dempsey, ale nebyl špatný a mě se do role hodil, ale od poloviny mi bylo jasné, že Firth je ten pravý. Jen škoda, že v poslední scéně nesestříhali fotky z starších dílů a hned bych z toho měl i lepší dojem a zážitek... ()

Elis009 

všechny recenze uživatele

Panebože... Opravdu jsem nečekala, že se tohle stane snad tím nejlepším pokračováním. Tento díl je snad ze všech nejlepší! Nádherně pozitivní a opravdu vtipný film. Výborný soundtrack a skvělé moderní pojetí hudby. Konec je opravdu dojemný. Jsem fakt nadšená!!!! ()

lajkaof 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek Bridget jsem se dalšího pokračování fakt bála. Neměla jsem raději žádná očekávání... Tudíž mě fakt překvapilo, že jsem se celý film bavila a opravdu se ze srdce zasmála u spousty scén. Bridget sice nevypadá jako naše milovaná oplácaná Bridget ale její bláznivá ztřeštěnost stále zůstává. Tento díl obsahoval všechno co jsem potřebovala - vtip, dojetí, romantiku a vším doprovázená skvělá hudba. Jsem nadšená! ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá Bridget sa dočkala tretieho pokračovania a nesklamala. 🙂Ja len dodám, má to chyby, ale čert to vem. Celé kino burácalo tými najrôznejšími odtieňmi smiechu. Ed Sheeran super, soundtrack už klasicky super a ja sama som tuším občas krochkla od rehotu. 😳😀🙂 ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Nečakane vkusné a stále zábavné. Pokaziť sa tu toho dalo veľa, našťastie film dôstojne, ba priam výborne ukončil sériu o Bridget. Jedno z tých pokračovaní, ktoré si zachovali štýl a vo výsledku i mali zmysel. ()

nikus120 

všechny recenze uživatele

Každý čakal katastrofu keďže by málokto očakával takú zábavu ako pred 12timi rokmi. Nakoniec to bolo ešte lepšie zakončenie celej série ako som očakávala. Patrick Dempsey a Emma Thompson filmu dodali tú jednoduchú energiu plnú zábavy a smiechu. Som rada, že vo filme nebolo cítiť americký plytký humor ale ten pravý jednoduchý na aký som zvyknutá aj z Mrs Beana. Dokonalá zápletká alá tehotná Bridget. No čo viacej si priať ako komplikovanú lásku Jonesovej. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

No nikdy by som nepovedal, že tvorcovia Bridget Jonesovej ešte z tohto dokážu niečo vyžmýkať. Ale celkový scenár a hlavný motív tohto pokračovania zvádzal do veľkého množstva vtipných scénok. Musím povedať, že som sa slušne zabavil a jednoznačne najlepší diel trilógie. Titulná skladba od Ellie Goulding podmanivá. 80 % ()

maniacxl 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka.Bridget si po dlouhatánské době zasouloží a to hned se dvěma pány po sobě.První byl ve stanu Patrick Dempsey a druhý musel logicky být Colin Firth.Těhotenství,ok!!Kdo je taťka???A není to jedno......Scénář tak akorát,aby to pochopila hlavně cílová skupina,pro kterou je tenhle film směřován.Herci nám zestárli,hlavně Bridget to prospělo,tak nějak se uklidnila.Ač to bylo od začátku jasný,jak to asi celý dopadne,tak to zas tak strašná nuda nebyla,i díky dobře zvolené hudbě.Ema Thompson(podílela se na scénáři)co by gynekoložka skvělá,očividně si roli napsala na tělo!60%. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama