Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie. Opravdu jsem se bavila a smála se. Spousta zábavných scén, které rozesmějí snad každého. Sandler je skvělý, a je vidět, že dokáže zahrát cokoliv a kohokoliv, nejvíce mě překvapil se skákáním přes švihadlo. Tajná řeč byla taky kvalitní :D, mexická babička jak by smet. Sice to nebyl úplně super výkon od Dugana, ale nemůže přece pořád jen excelovat. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se u toho zasmála. Adam jako žena je docela přesvědčivý a i mu to slušelo. Neříkám, že Jill mi nelezla na nervy, to docela dost, ale řekla bych, že to byl Adamův hlavní cíl. Znepříjemnit tuhle postavu divákům, aby si na konci uvědomili, že to vlastně tak špatná osoba nebyla. Tahle komedie, určitě nepatří mezi ty Adamovi nejlepší, ale zasmějete se u toho a velké plus je Al Pacino. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám poněkud zvláštní úchylku - ještě v žádném filmu mi nepřišlo vtipné, když na sebe chlap nahodil šatičky, zmaloval si držtičku a vyrazil na podpatcích rozesmívat diváky. Další má úchylka mi však zaručuje dětinskou radost ze Sandlerových šaškáren, takže si dovolím zhmotnit myšlenku, že kdyby ženského spoluděložníka hrála nějaká slušně vypadající zástupkyně příslušného pohlaví, tak bych se patrně bavil výrazně nad rámec odborného vkusu zdejší databáze. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem zatvrzelý obránce Adama Sandlera a jeho filmy se mi líbí. V poslední době mě zaujali "Machři", ale i "Zkus mě rozesmát". Snad to bylo i tím, že se trochu mírnil. Jenže díky Jill se mohl vrátit ve své póze, která je pro někoho otravná. A v tomhle případě byla. Sandler jako Jack ujde. Drží si standard, je i vtipný. Sandler jako Jill je nesnesitelný. Má děsný hlas, který je skutečně protivný, navíc je sama postava hodna nenávisti. Sandler se asi rozhodl udělat to, co Eddie Murphy: Zničit si kariéru na filmech, kde bude hrát všechny role. doufám, že se vzpamatuje, protože mu pořád věřím, ale dalším podobným filmem si akorát zabije slibnou kariéru, která už je pro mnohé stejně mrtvá. Mimochodem, všimli jste si, že ve filmu hrála Katie Holmes? Já skoro ne. Al Pacino je pan herec a je hezké, že si ze sebe umí udělat srandu. Ale stačil by k tomu finální scéna. Potěšila přítomnost Johnnyho Deppa. Když se objevil na plátně, hodnocení filmu se hned zvedlo o 50 %. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/03/diar-milovnika-filmu-c-0001-cista-duse.html ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ja proste Sandlerov humor zbožňujem a pri tomto filme som sa smial prakticky nonstop a o to v komédii predsa ide. Bol to naprosto stupídny film ale splnil svoj účel. A to som deň pred tým zhliadol Reign Over Me kde Adam Sandler podáva životný výkon. A keď som videl to hodnotenie mal som obrovské obavy,ale dal som tomu šancu a dobre som spravil. Udeľujem 4* možno trochu aj z trucu keď vidím tých neadekvátnych 39 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)

Reklama

Reklama