Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

honajz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler již definitivně opustil inteligentní komedie a našel se - ke škodě diváků - v laciných buranských a fekálních projektech. V podstatě jen sled varietních scének nám představí Adama Sandlera jakožto otce od rodiny a pracovníka reklamní agentury - a současně nám představí Adama Sandlera i jako svou sestru! Úžasný, nápad, viďte? Navíc sestra (v Sandlerově podání - má jít totiž o dvojčata) je nepříjemná, mele, co jí slina na jazyk přinese, přitom jí hodně lidí tvrdí, že má zlaté srdce. Její brácha přijde na to, že nejlepší bude sestru provdat. A možná mu to vyřeší i problém, jak sehnat do reklamy pro Dunkin´s Donut slavného Al Pacina. A o nic víc nejde. Pak je zde již jen sled výše zmíněných scének, často nevtipných a spíše trapných, a celá plejáda vedlejších postav (španělský zahradník, adoptované indické dítě, které si izolepou na své tělo lepí různé věci, kolegové v práci...) a spousta cameo rolí spíše v USA známých celebrit (s pár výjimkami - Johna McEnroea nebo Johnnyho Deppa známe i u nás. Ale u toho Deppa mám pocit, že ani netušil, že hraje ve filmu.) Ani to téma dvojčat zde není nějak dovedeno k hlubšímu pojetí - sice na úvod a závěr snímku jsou natočené záběry s - asi - skutečnými a reálnými dvojčaty, ale tyto záběry jsou výpovědí někde zcela jinde, a dokonce předčí samotný film. Samotná účast Al Pacina je mi záhadou. Buď nutně poteboval peníze, nebo na něho Sandler něco ví, jinak není možné, aby herec takových kvalit představoval sám sebe, jak pílí za ženskou verzí Sandlera a jak nakonec skutečně natočí reklamu na Dunkins Donut! Celý film je zcela zbytečný a nafouklý Sandlerovým egem, kde sice ještě drží nějaké hranice (i když i na fekální vtipy dojde), ale celkově to svědčí spíše o jeho klesající inteligenci. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/jack-a-jill.html ()

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to "do prdele" bylo? Adam Sandler mi nevadí a občas se mu dle mého v komediálním žánru zadaří (Velký táta, Machři, Trestná lavice), ale tohle překonalo všechny meze. Tak nevkusné, nechutné a hloupé pokusy o humor jsem dlouho neviděl. To, že se nechal ukecat Al Pacino je sice vrchol, zvlášť když jsem si nedávno připomněl legendární "The Heat", ale bohužel je nutno přiznat, že do tohoto filmu je škoda i neherečky Katie Holmes. Je to hloupé, zoufale nevtipné, často nechutné a předvídatelné. 0/10! ()

Reklama

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou debilitu sem za posledních pár měsíců určitě neviděl. Sandler začal bezpochyby fetovat a tenhle jeho transexuálni počin ve mně vyvolává zvláštní pocity. Jeho ženská polovina mne nenechá po nocích klidně spát. Na Al Pacina leze nejspíš taky demence, no v jeho veku, dějme tomu. Každopádně Sandlera buď ožrali rodinný příslušnici (konkrétně dvojičky) a nebo se mu dostalo potěšení (full servis) od twins... protože v každém jiném případe si tohle neumím vysvětlit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám hrozně rád, ale upřímně, tenhle film se tvářil šíleně už od samotného prvopočátku. Adam Sandler to má na háku. Buď natočí fajnovou komedii nebo bláznivou komedii, a aby občas kritiky umlčel, tak zprcne nějakou perfektní dramatickou postavu. Jack a Jill je určitě jedna z těch bláznivých komedií, která mě ale bohužel vůbec nepotěšila. Každopádně Adamovi udělala kšeft a to je podstatný. Adam tak dokazuje, že si může točit, co se mu zachce a pokaždé z toho potečou slušný peníze. Tenhle film mě ale fakt sral. Jack byl ještě v pohodě, ale Jill byla vysloveně na pěstí. Každopádně uznávám, kolikrát jsem se u filmu moc hezky zasmál, ale Jill je prostě trn, kterej mě v tomhle filmu šíleně sral. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)

Reklama

Reklama