Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem zatvrzelý obránce Adama Sandlera a jeho filmy se mi líbí. V poslední době mě zaujali "Machři", ale i "Zkus mě rozesmát". Snad to bylo i tím, že se trochu mírnil. Jenže díky Jill se mohl vrátit ve své póze, která je pro někoho otravná. A v tomhle případě byla. Sandler jako Jack ujde. Drží si standard, je i vtipný. Sandler jako Jill je nesnesitelný. Má děsný hlas, který je skutečně protivný, navíc je sama postava hodna nenávisti. Sandler se asi rozhodl udělat to, co Eddie Murphy: Zničit si kariéru na filmech, kde bude hrát všechny role. doufám, že se vzpamatuje, protože mu pořád věřím, ale dalším podobným filmem si akorát zabije slibnou kariéru, která už je pro mnohé stejně mrtvá. Mimochodem, všimli jste si, že ve filmu hrála Katie Holmes? Já skoro ne. Al Pacino je pan herec a je hezké, že si ze sebe umí udělat srandu. Ale stačil by k tomu finální scéna. Potěšila přítomnost Johnnyho Deppa. Když se objevil na plátně, hodnocení filmu se hned zvedlo o 50 %. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/03/diar-milovnika-filmu-c-0001-cista-duse.html ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Co nám Sandler předvedl tentokrát? Kupodivu zase nic světaborného. Další z řady trapných sandlerovských komedií (i když ne všechny Sandlerovy filmy jsou špatné, to rozhodně ne :)), které vám nic nenabídnou, ale na druhou stranu ani zas tak neuškodí, abyste museli dávat hned odpad. Překvapilo mě obsazení, vedle Sandlera je ve filmu Al Pacino (kterého mi bylo spíše líto, že tuhle roli vzal), Johnny Depp (který se ve filmu objeví na cca minutu a je tam podle mě omylem) a Katie Holmes. Celkem mi to dává 50 %. /// 1. dubna 2012 získal snímek Jack and Jill všech 10 zlatých malin v kategoriích: Nejhorší film, Nejhorší herec (Sandler), Nejhorší herečka (Sandler), Nejhorší mužská vedlejší role (Al Pacino), Nejhorší ženská vedlejší role (Katie Holmes), Nejhorší obsazení, Nejhorší režisér, Nejhorší prequel / remake / rip-off / sequel, Nejhorší filmový pár a Nejhorší scénář ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že se Adam Sandler rozhodl zahrát dvojroli. Očekávala jsem, že se mi dostane do rukou pořádná šílenost. Parádní zábava to bohužel taky zrovna moc není a je tu pár trapností. Tenhle film za chvilku vyšumí do ztracena, takže si budeme jen připomínat, že se někdy Sandler převlíkal za svou setru. Nechápu, jak se mohl vlézt Al Pacino, herec takového formátu. Holt není každý den posvícení. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak neuveritelnou hovadinu jsem snad nikdy nevidel a cesky dabing vsechno jeste jen umocnil. Za celou dobu jsem se zasmal vsevsudy trikrat zbytek filmu sel spis vylozene na nervy. Svetle momenty nastaly az s Al Pacinem po scene s narozeninovou oslavou a babkou ozivovanou jalapenos, jinak ztracenej cas. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)
  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)

Reklama

Reklama