Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád filmy typu " Dr. Dolittle " a herce K. Jamese ( Policajt ze sámošky ), tak se mu tento film bude líbit. Není to žádné veledílo, ani super vtipná komedie, ale rodinný, nenáročný film. Pokud by existovala ZOO s mluvicími zvířaty, tak bych byl určitě mezi prvními, kdo by se do ní šel podívat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $80,360,843 Tržby Celosvetovo $169,852,759Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,699,885 //počet predaných kusov 113,155Tržby za predaj DVD v USA $8,193,040 //počet predaných kusov 466,214║ Pohodová oddychovka, ktorá nič nové neponúkne a opäť sa omýva len klasická šablónka o tom ako sa z niekym niekto rozíde a potom hľadá cestu späť aby zistil že tá práva je po celý čas vedľa neho.... ale Kevin James v celku dobre sadne do tohto zverinca, k tomu príjemná Rosario Dawson a niekoľko vydarených gagov, neškodný priemer. /60%/ ()

Reklama

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Nick Bakay, Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, David Ronn | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo, Walt Becker | Distribúcia: Metro-Goldwyn-Mayer, Columbia Pictures | Štúdio: Happy Madison Productions, Relativity Media | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 143,185,732 $ || ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Infaltilně stupidní nekomedie, bez jakékoli snahy o vtipnost, pramenící alespoň z minimální snahy o pokus vtipný dialog. Vše se omezuje jen na situační pologagy vrcholící pádem s pneumatikou. Kevin James absolutně nehrající a toporný... Scénář průhledný jak křišťálová studánka, až trapností překypující... Proč sem na to kurva vůbec čuměl... jo, Rosarii to celkme slušelo a zazněla jedna píseň od Motley Crue - konkrétně Kickstart My Heart... to je ale dost málo i na debilní komedii... Smazat, vyhodit, zapomenout. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

S projekcí Ošetřovatele jsem vyčkával do doby, až sám nějakého budu mít po ruce, nakonec se ale odpadní potrubí spojující polovičku mých oblíbených komentátorů ukázalo lichým. Když snížíte výkon svého softwaru na minimum, ušetříte si návštěvu doktora na horší časy. Tak a teď bych prosil nějakou roštěnku, mám chuť vyzkoušet Griffinovy metody svádění! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)

Reklama

Reklama