Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

dobytek 

všechny recenze uživatele

V romantickejch filmech jsou ty hlavní čubky obvykle příšerný afektovaný krávy, který mam chuť kopnout do držky, ale ta čubka v podání Drew Barrymore byla až překvapivě sympatická. Tu bych si možná pozval domu i na dýl, než jenom na hodinu. Jinak je to taková průměrná komedie (v rámci romantickejch komedií ovšem nadprůměr), která na těch 98 minut pobaví, ale stačí vidět jednou. A všiml jsem si, že Kelli Garner už má spravenej chrup. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vztah na dálku je vždy vellkou zatěžkávací zkouškou pro každý pár. I když se dva lidé milují sebevíc, tak ani velká láska nemusí stačit k tomu, aby se povedlo vztah udržet. Tato romantická komedie krásně popisuje, jak a v čem může být vztah na dálku náročný a jakou zátěžkávací zkouškou vztahu se může stát. Musím říci, že tuto romantickou komedii řadím k těm lepším, zajímavějším a originálnějším filmům v tomto žánru. Je zde sympatický ústřední milostný pár, přičemž Drew Barrymore je okouzlující jako vždy a Justin Long je pro mě příjemným překvapením, jelikož si nejsem vědom, že bych ho někdy viděl v nějaké větší roli. Co se týče děje samotného, tak ten mě dokázal rozesmát hned několikrát, například takový sex na kuchyňském stole a následná večeře podávaná na tomto stole patří určitě k těm vtipnějším scénám, které jsem měl to štěstí ve filmech vidět. Neříkám, že tahle romantická komedie vás posadí do kolen a že uvidíte něco, co jste ještě neviděli, ale určitě se jedná o jednu z těch lepších romantických komedií, které jsem měl tu čest vidět. A z toho důvodu také hodnotím nadprůměrně v podobě čtyř hvězd. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantika, která nijak netlačí na pilu, vyhýbá se většině tradičních žánrových klišé a většinou jede v příjemně civilním módu. Občas ji osvěží, a občas ruší kromě samoúčelné vulgarity taky dva více méně trapní týpci, kteří tou svou oplzlostí naopak tlačí na pilu až moc a kdyby jich nebylo, bylo by to minimálně o stupěň lepší. Drew je opět výborná, s Justinem tvoří výbornou dvojku a dobře jim to spolu hraje. Občas se vydaří skvělá a zábavná scéna, občas padne skvělý vtípek. Rozhodne překvapilo v dobrém. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem podprůměrná romantická komedie, která nemá moc čím zaujmout. Mezi Justinem a Drew to moc nefunguje, tempo je pomalý a příběhově se z toho dalo udělat mnohem víc. Aspoň, že ty vedlejší postavy jsou celkem vtipný a hlavně Longovi kamarádi docela pobaví. To je ale na romantický film docela málo. 50% ()

fremy 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna hraje pro romantickou komedii oproti žánrovým kolegům. Dýchla na mě reálná atmosféra a myslí i skutečné dialogy. Scénář poté nepůsobí jako kopie jiné komedie se stejnou kostrou. První minuty vás posadí na zadek, protože Going the distance začíná opravdu s vtipem, bohužel si neudržel laťku po celou dobu filmu. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama