Reklama

Reklama

VOD (1)

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

I když je to svým pojetím mnohem víc břiblíženo realitě, než většina podobých romanťáren a nevyzní to ani tak přehnaně sladce, tak nemůžu hodonit víc jak 3*. V rámci žánru mě tam chybělo více komediálních prvků. Vyloženě zábavný byl snad jenom Garrettův spolubydlící. Osobně mi ani moc neseděl Justin k Drew. Neni to špatné, ale přišlo mi to takové prázdné a samotný problém toho stěhování je taky trošku přitažený za vlasy. V reálu by se tahle situace podle mě řešila mnohem snadněji. Příjemný film s neokoukaným obsazením. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na dneska som potreboval niečo dobré, nenáročné a vtipné. Umyl som si k tomu višne a pustil film a začal ládovať. Po krátkom čase som prišiel na dve veci že misku s višňami mám prázdnu a ta druhá že som začal zívať a krútiť hlavou že čo to pozerám. Tak som si naplnil misku ešte raz višňami a dal filmu šancu že sa rozbehne, že sa začnem smiať. Okrem dávky klišovitej romantiky, nezáväzného sexu a troška hlúpych dialógov som zistil že višne som zjedol, film dopozeral bez toho aby som aspoň troška pocítil dajaký druh emócie ... slabé slabé slabé ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nesmírně šablonovité, ale díky obsazení a místy opravdu velmi vtipným scénám film pobaví. Snad jen v závěru filmu lehce dochází dech, zejména proto, že humor jde do pozadí a důraz je kladen na tu předvídatelnou dramatickou složku. Každopádně mě překvapila chemie mezi Justinem Longem a Drew Barrymore, tyhle dva bych si na pár rozhodně netipl. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Budem úprimný a možno neprimerane tvrdý, ale... Drew Barrymore je mi nesympatická ako pondelňajšia ranná cesta do roboty počas mrazivej zimy, tej osudovej romanci som neveril ani trochu (asi sto krát som si položil otázku, prečo sa teda kua nepresťahovali, buď jeden alebo druhý, keď sú taký presvedčený o svojej fatálnej láske?!), celé mi to prišlo ako kompilát citácií a inšpirácií z iných, lepších filmov. Ono je fajn, že sa to snaží byť akože "true", ale cítim z toho chlad, kalkul a je mi jedno, že tí dvaja boli v tom čase aj pár, pretože mi boli ukradnutí, chémia žiadna... Pre objektivitu, pár scén (cca tri) bolo vynikajúcich, napr. sex v kuchyni:) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

U filmů z tohodle zprofanovaného soudku se počítá s humorem pokleslejšího levelu podle osvědčených šablon a představ o masové zábavě nebo s nášupem cukrové vaty, v nejhorším se přitlačí na obojí. Dál než se zdálo je jiný případ. Člověk tedy jaksi zůstává dlouho ve střehu, ale s postupným uvolněním musí chtě nechtě konstatovat, že výše citované se, bohudík, nekoná. Naopak se svěžími vtípky a poměrně civilní vztahovou zápletkou nechá rád a zcela odzbrojit. Na 5* to sice přímo není, ale když jste tak nepřející (64%), tak to já si zas přihodím. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama