Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

Ant 

všechny recenze uživatele

Skvělá romcom s největším počtem použitých "fuck", co jsem za poslední dobu viděla. Ani nevím kolikrát jsem svým smíchem musela vzbudit sousedy, protože vtipných scén tu bylo jako máku. Ústřední duo bylo perfektní a ten vztah na dálku jsem jim věřila - asi proto, že to pro ně platilo i ve skutečnosti. Svěží oddechovka, na kterou se ráda podívám kdykoliv znova. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Na 5* to sice není, ale stejně jako Kleopatra jednu hvězdu přihazuju, protože tahle komedie si to prostě a jednoduše vzhledem ke zde nízkému hodnocení (64%) zaslouží. Čekal jsem klasické trapné fórky a scény propletené klišé. Místo toho jsem však dostal pořádnou dávku inteligentního humoru, který mi sedl jako málokterý a příběh při kterém jsem téměř ani na minutu dopředu netroufal předvídat. K tomu všemu ještě sympaťák Justin Long a jako vždy úžasná Drew Barrymore...nemám co dodat, v rámci žánru velmi příjemné zpestření. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Střízlivá, bezprostřední, rutinní. A navrch milá romance. Celovečerně debutující Nanette Burstein zkoumá (ne)výhody vztahu na dálku a její vyprávění se dle očekávání točí kolem partnerského a sexuálního života. Potkají se v hospodě, skončí v posteli, ale zanedlouho klepe na dveře hrozba jejího návratu domů přes celou Ameriku. Budovat jakoukoliv lásku je na stříbrném plátně vždycky loterie. Jak pro tvůrce, tak pro samotné diváky. Velmi často to nevyjde, jenže Drew je roztomilá, Justin sympaťák, dialogy většinou hřejí, mrzutí tak z výsledku nebudeme. Ti dva si spolu zahráli už v rovněž příjemné komedii Až tak moc tě nežere, jiskří to i tentokrát. Přidejme si dvojici JEHO svérázných spolubydlících a JEJÍ upjaté a ochranitelské starší sestry a máme docela vyhráno, že i ten místy vynucený humor přejdeme. Na hraně tří a čtyř, půjdu nahoru. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Hm, čekala jsem od toho něco jinýho, takže to je možná jeden z důvodů proč se mi to moc nelíbilo. Drew Barrymore mám jako herečku poměrně ráda, ale v těch blonďatejch vlasech vypadala příšerně, Justina Longa ráda nemám. A byla jsem akorát naštvaná, že tam Leighton Meester hrála jen asi minutu na začátku (btw. proč tu není napsaná v Hrají?!), bývala bych jí klidně vyměnila s Drew, možná by se mi to pak líbilo i víc. Christina Applegate byla výborná. Nehorázně mě vytáčelo, že tam v každý druhý větě používali slovo "Fuck" v nejlepšim případě, dle mě se to tam vůbec nehodilo. No nic, takže velký zklamání. 2* ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Originálních romanťáku je poskvornu, proto tohle trochu osvěžilo vody...jenže ty grády, co to nabralo na začátku, začaly upadat asi po 45 minutách a pak už se to prostě nějak moc nezvádlo. Konec je bohužel prvoplánový a nikoho nepřekvapí, asi jsem čekala něco jiného...ale jinak jsem byla svým způsobem vážně překvapena, dokonce jsem si poprvé všimla, jak hroznou angličtinou mluví Drew (šlape si trochu na jazyk?). Jako filmový páreček byli příjemní a nenucení, bomba roku to asi není, ale pokud ji nebudete čekat, můžete být jen mile převapeni. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama