Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jako dycky, když si u něčeho přečtu námět a pak se začnu těšit. Nevyužitý potenciál!!! Postava Cameron Diaz je sice "sympaťanda" (a taky jediná sympatická postava v celém filmu...Bože, zakažte Segelovi hrát), ale pořád si drží to svoje "I´m a bitch" až zbytečně na uzdě (děsná škoda). Kdyby byla alespoň o jednou tolik větší sviní, než jakou tu předvádí, možná by to vytáhla i na tři hvězdy a ještě by jí člověk odpustil ty vrásky (který takhle byly na celym filmu tím nejzábavnějším). Holt nevyužitý potenciál je svinstvo nejvyššího kalibru... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sama som prekvapená, že ma to celkom bavilo! V záplave predvídateľných romantických komédií, z ktorých 98% stejne nepozerám, vždy osvieži nejaká, kde je hlavnou postavou poriadna potvora - ktorej čoskoro začnete nadržiavať už len preto, že je taká "pravá od Mattela" a jej sladučkú kolegyňu s radosťou pošlete do prdele :-) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nakonec spíše průměrná komedie, na které je až moc vidět, že je spíše slepencem vtipných a méně vtipných historek, které má držet pohromadě jakýsi příběh. Naštěstí ty vtipné scénky převládají a hlavně je tu ale famózní Cameron Diaz, která si celej film ukradla pro sebe a sází hlášku za hláškou. Jediný, kdo ji z herců stačí je Jason Segel, který je ve filmu sice dost málo, ale každou scénu si náležitě užívá. I tak mám ale pocit, že se z celého filmu dalo vykřesat mnohem víc a některé postavy zůstaly dost nevyužité (Timberlake, děti). Ale už jen kvůli té Cameron, která mi ve svých posledních filmech přišla spíše protivná, se na to vyplatí kouknout. Nudit se s ní rozhodně nebudete. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz jako slizká mrcha ze základní školy? Proč ne? Jen ve stručnosti. Diazová měla chlapa jen kvůli penězům, ten se na ní vybodl, ona se vrací do školy a aby klofla dalšího pracháče, chce si udělat "nový kozy" (cituji hlavní hridnku) a aby získala prachy musí začít učit. Nápad na komedii docela zajímavý a ani zpracování není tak špatný, ačkoliv Diazová přehrává jako blázen a snaží se být až moc sexy a maximálně slizká ale díky tomu, že je po celou dobu taková jaká a nestane se (jako v podobných filmech o nápravě nenapravitelných) aby se na konci nějakým zázrakem úspěšně napravila, nepůsobí film tak špatně, jak by se na první pohled mohlo zdát a občas je dokonce i docela vtipný. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi polhodinu ma tá špina zlatokopecká obstarožná nehorázne vytáčala a humor šiel dokonale mimo mňa. Potom som sa chytil. Hlavne vďaka sympaťákom Segelovi a Timberlakeovi a natvrdo rasistickému humoru. Film, v ktorom je záporná postava na konci potrestaná tým, že je poslaná do černošského prostredia, človek musí mať rád. :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Film získal na Teen Coice Awards 201 tři vítězství. Za Nejlepší film, herečku a herce. (Terva)
  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama