Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

K tabuli půjde…, nehlaste se tak vehementně, Apatowe! Tak koho pak dnes vybereme… Vám, Rogene, rovnou píší za pět a klidně si běžte stěžovat za ředitelem ve věci mé zaujatosti. Jen bych vás chtěl upozornit, že já jsem ředitel. Tak třeba.. Kasdan… No, Jan Amos by nad vámi nejásal. Občas se objeví nějaký výkřik z hlušiny, o nekorektnosti by se dalo diskutovat, smíchu rozdáváte jak daňový úřad. Mrcha šla Cameron k pleti (kdyby ji šlo pod nánosem make-upu najít), Veverka byla zralá na odstřel (jestli časem nepošla na otravu šminkami) a Timberlake? Ač jeho hudba člověka zbavuje břímě heterosexuality, má u mě bezvýznamné plus, že se nebojí ze sebe udělat vola (i když při „bezpečném sexu“ to bylo už přes čáru). Nepotěšil jste mě, Kasdane, a ani já vás nepotěším. Píši tři méně.. P.S.: To tělocvikářovo gesto na konci jsem nepochopil. Znamenalo to snad, že si zajdou na dvě zmrzliny..? ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak podle komentaru zde jsem cekal buhvico a zaroven ledascos.. A ac film v nekterejch aspektech skripe a prvni pulka je zajimava, posleze to cele upadne do lehke letargie a konec je neprekvapujici a klasicky hollywoodsky, musim priznat, ze jsem se naramne bavil. Na Cameron uz je videt naka ta vraska navic a i dle meho soudu lehka plastika v obliceji, ale tahle role ji vylozene sedla. Jeji postava je z pocatku desiva, ale na konci ji nelze nefandit. Dobra oddychovka na jedno skouknuti, ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $100,292,856Tržby Celosvetovo $216,412,265Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,141,778 //počet predaných kusov 134,609Tržby za predaj DVD v USA $12,227,235 //počet predaných kusov 724,622║ Otrasnosť, nuda, sucharina, trápnosť, Američania tápajú strašne v momentálnych(2008-2011) ako že komédiach, Cameron Diaz absolútne za zenitom, by sa mala už niekde schovať, fakt des na ňu pozerať, a toto bol ako že hit?? /5%/ ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Některé chvilky pobavily velmi dobře, jiné byly naopak docela ujetě trapné. Nicméně tato komedie dokáže zaujmout, když už ne originálním příběhem, tak hereckým obsazením a humorem. Cameron Diaz je pro podobné role jak dělaná a potěší i účast himymovského Jasona Segela. Zdejších 60% je určitě zasloužených. 60% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Takovou učitelku jako Elizabeth Halsey - Cameron Diaz jsem neměl a bohužel ani mít nebudu. I když možná bohudík. Film pobavil. Cameron to slušelo, vtipy docela dobré. Konec připoměl trochu něco na té Mary je a žaci budou zlobit více. V rámci navštěvy kina 30.7. jsem dostal ještě malý sprchový gel axe, což mne protože jsem měl narozeniny potěšilo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Elizabeth (Cameron Diaz) se dívá v časopise na fotografie celebrit na "červeném koberci" kvůli inspiraci pro své prsní implantáty. Na obrázcích je Heather Graham na Zlatých Glóbech v roce 2010, Katy Perry na přehlídce Vanity Fair v roce 2010 a Rose McGowan na večeři před udílením Oscarů v roce 2010. Ve skutečnosti se Cameron Diaz objevila na všech třech akcích. (Dr Lizal)
  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama