Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové měli kvalitní materiál k tomu, aby napravili svoji špatnou reputaci po AvP II, který tak skvěle poslali do kytek… svoji šanci samozřejmě promarnili. Efekty vypadají fajn, ale vše ostatní je naprostý brak, který je závěrem více a více otravnější... Teď jen doufám, že Battle: Los Angeles nedopadne podobně… ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $21,416,355Tržby Celosvetovo $78,693,371Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,839,239 //počet predaných kusov 45,583Tržby za predaj DVD v USA $8,862,011 //počet predaných kusov 487,515║ Otravné béčko s maximálne blbými dialógmi a ničím prekvapivým dejom, bez napätia a dej je len veľký kus vykrádačky, počnúc Matrixom či Cloverfieldom. Triky ušli ale to je asi tak všetko čo aspoň trošku zaujalo. Ešte že to bolo natočené za pár šúp. /20%/ ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

A mě se film dost líbil. Rozpočet 10 mil.USD a přesto se to povedlo. Režisérové jsou dobří, necht se jim povedl film Vetřelci vs. Predátor 2. Příběh celkem obyčejný, má skvělé nápady. Nejlepší je na filmu děsivá atmosféra a napínavost. Akce tu je taky, hlavně na konci a je zde opravdu dost zvládnutá. Hudba průměr. Úplný konec filmu v hnízdě mimozemštanů se moc nevyvedl, ale nevadí. Film celkově hodnotím na 76% = **** ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Konečně! Konečně SCI-FI, které není natočeno formou třepající amatérské kamery a v noci, aby nebylo nic vidět. Ve SKYLINE se vše odehrává přes den, takže veškeré vetřelce můžeme krásně vidět. Parádní holywoodské efekty a triky. BLU-RAY je s perfektním obrazem a zvukem. Byla to velkolepá podívaná. Ubírám 10% za otevřený konec. Film si ode mne 90% zaslouží! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jarrod letí do Los Angeles na oslavu narozenin kamaráda Terryho se svojí přítelkyní Elaine. Po akci jsou všichni probuzeni v časných ranních hodinách modrým pronikavým světlem, které hypnoticky přitahuje zvědavé pozorovatele a nechává je zmizet... Největším mínusem je absolutně nedomyšlený příběh a špatní herci. David Zayas nemá vůbec co hrát. Design vesmírných lodí a tvorů nebyl vůbec marný, ale těchto záběrů je kvůli malému rozpočtu minimum. Je to ztráta času, ale chtěl jsem to vidět kvůli blížícímu se pokračování, které nabízí velmi zajimavé herecké obsazení. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je více než 800 VFX záběrů. (KucC)
  • V srpnu roku 2010 oznámila společnost Sony Pictures Intertainment, že zvažuje podat žalobu na bratry Strausovi za údajném plagiátorství některých scén z jejich snímku Světová invaze (2011). V březnu roku 2011 však společnost Sony oznámila, že nenašla žádnou podobu, čímž byli oba bratři očištěni. (Terva)

Reklama

Reklama