Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

První hodinka je nesnesitelná záležitost, ale když se ten celý chaos přesune na Havaj a objeví se Nicole Kidman, začne to celé dávat smysl, vtipy jsou najednou jako mávnutím proutku vtipné a zbytečné postavy se stávají okrajovými. Takže pokud ustojíte soutěž v hula hula, věřte, že nebudete vědět kam s očima, protože světe div se, ale Nicole a Jennifer Aniston jsou atraktivnější než kdy dřív a přítomnost nějaké trapné krásky z obálky Sports Illustrated v malé roli je fakt nemůže rozházet. Go Girls. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Postaveno na zcela debilním námětu - plastický chirurg předstírá své nové lásce (23 leté studentce), že je ženatý, že má děti a rozvádí se...a to vše proto, aby s ní mí mohl chodit a požádat ji o ruku. To přesto, že se s ním po prvním randeti rozejde, když najde snubní prsten v jeho kapse a nesnáší ženaté muže - "nikdy nebude hrát roli té druhé"- ve skutečnosti je však on svobodný a bez závazků. I přesto ji nesmyslně lže, vymýšlí si všechny možné (či spíše nemožné) lži o svém životě a blíží se narychlo domluvená svatba. Nechápu, co má společného s filmem zavádějící název Zkus mě rozesmát, chápal bych např. "Hloupé lži", "Lhaním ke štěstí" apod. Jediné pozitivum - sympatická Jennifer Aniston a překvapivé obsazení Nicole Kidman v roli protivné spolužačky. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typická sandlerovská oddychovka, která je tentokrát okořeněna o výbornou romantickou linii. Mezi Sandlerem a Annistonovou to totiž opravdu funguje a hlavně v případě Jennifer jsem rád, že ji konečně nějaká role pořádně sedne. Dětští herci jsou taky celkem fajn, Brooklyn Decker není překvapivě jen na okrasu (i když je nehorázně hot) a Nicole Kidman si střihne skvělou vedlejší roli. Jen ten Nick Swardson je po většinu času spíš otravný a může za většinu těch trapných a nechutných vtipů, který celý film trochu sráží. Jinak je to ale velice příjemná romantika, kterou sice trochu kazí uspěchaný konec, ale jinak se u ní celkem solidně pobavíte. 70% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sandler quality šla postupně dolu i kvůli éře Netflixu. Jeho komedie měly vždy specifický styl humoru, který ocení hlavně zastydlí puberťáci. Zkus mě rozesmát patří k jeho nejzdařilejším kouskům. Romantická linka je slabší, ale naštěstí je většinu času upozaděná. Aniston v bikinách snad zastavila čas a její konfrontace se skoro o dvacet mladší kolegyní je úctyhodná. Sandler získává plusové body i za obsazení Kidman jen do vedlejší role, kde hraje totální krávu. Vzhledem k roku výroby navíc není tabu strefování se do starých, tlustých i ošklivých lidí. O buzerantech ani nemluvím. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler mě nikdy nezklame. Když nenatočí nějakou svojí úchylnou komedii, tak natočí perfektní romantickou s dobrým nápadem, kdy ke každé si přizve nějakou fajnovou a pěknou herečku. Tentokrát to vyhrála Jennifer Aniston a mně se na ní skutečně hezky koukalo. Kolik že jí je? 42 let? Je to vůbec možný? Klobouk dolů. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Ještě v době, kdy se k hereckému obsazení připojila Nicole Kidman (Devlin), byl název snímku "Pretend Wife". Až o pár týdnů později byl změněn na finální Just Go with It. (Taninaca)
  • Fanoušek hudební skupiny 'N Sync a tenista, se kterým se v jedné ze závěrečných scén Palmer (Brooklyn Decker) seznámí, je profesionální americký tenista, a hereččin skutečný manžel, Andy Roddick. (oje)

Reklama

Reklama