Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Dostatočne veľa vtipných miest robí z tejto nezmyselnosti zábavnú Sandlerovskú záležitosť. Celkovo dobre som sa pobavil, len škoda, že dejová stránka je až taká šialene primitívna. Samotné situácie a gagy však stoja za to a kompenzujú tak "príbehovú" stránku celej tejto divočiny. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler mě nikdy nezklame. Když nenatočí nějakou svojí úchylnou komedii, tak natočí perfektní romantickou s dobrým nápadem, kdy ke každé si přizve nějakou fajnovou a pěknou herečku. Tentokrát to vyhrála Jennifer Aniston a mně se na ní skutečně hezky koukalo. Kolik že jí je? 42 let? Je to vůbec možný? Klobouk dolů. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Najlepší romanticko-komediálny filmy,aký som v poslednej dobe vidiel. Tak veľmi som sa už dávno na žiadnej komédií nenasmial, ako práve na tejto. Aj keď nám Adam Sandler čo raz viac starne, stále vie podať perfektne komické predstavenie ktorému milo sekunduje stále pekná Jennifer Aniston. Nemám absolútne nič, čo by som Just Go with It vytkol. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychovka, která ale do pravidel žánru nepřináší téměř žádné ozvláštnění, !SPOILER! snad jen tradiční schéma dramatického oblouku je lehce inovováno, kdy na proces lhaní/dělání ze sebe někoho jiného není hlavní hrdina sám a ta, které se lže, není skutečná vyvolená hlavního hrdiny, který k tomu musí, stejně jako ženská postava/souputnice ve lhaní, postupně dospět. :-) P.S. Aniston, ač o téměř dvacet let starší, strčí Decker - a to její hraní není úplně z nejhorších - hravě do kapsy, takhle sexy nebyla snad od dob Přátel. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale minimálně již posledních 5 sandlerových filmů na mě moc nefunguje. Volání o pomoc byl poslední super film. Chuck s Larrym byli zbytečně natáhnutí a špatní, Zohan mohl být mnohem lepší, Pohádky na dobrou noc příliš dětské, ale to by nevadilo. Poté přišli na scénu Komici a byl to regulérní průšvih. Machry bych s přihlédnutím k těmto výtvorům označil jako nadprůměrné. Dokonce se mi při druhé projekci již docela líbila vybudovaná atmosféra. Zkus mě rozesmát má zbytečně vysoké hodnocení. Průměrná romantická komedie se vším co k nim patří. Film si jede po pevně daném mustru, z kterého nelze uhnout ani o centimetr. Nicole Kidman někomu přišla jako oživení, mě ovšem dost vadila. Děti jsou docela fajn, překvapivě až moc fekálního humoru. Aniston je stále kočka, muselo dát práci z ní udělat v úvodu průměrně vypadající ženskou. Budu v hodnocení tentokráte milosrdný 60%. PS: Aktualizace 2018: Pohodová Sandlerovka, která těží z vynikajícího obsazení a zasazení děje na Hawaj. Prostě z tohohle filmu prázninová atmosféra sálá všemi směry. 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • V severoamerických kinech film utržil 103 miliony amerických dolarů, v celosvětových 214,9 mil. (NIRO)
  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)

Reklama

Reklama