Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (23)

  • V severoamerických kinech film utržil 103 miliony amerických dolarů, v celosvětových 214,9 mil. (NIRO)
  • Když jdou Danny (Adam Sandler) s ostatními přes most, rodina jim řekne, že most je určen pouze pro jednu osobu. Dvě děti z této rodiny jsou ve skutečnosti děti Adama Sandlera a „manželka“ je jeho švagrová. (veronikajel)
  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)
  • Skladbu „Tainted Love“ od Soft Cell bylo dříve možné zaslechnout i v seriálu Přátelé (od r. 1994), ve kterém hrála i Jennifer Aniston (Katherine). (Bobik99)
  • Představitelé hlavních rolí Adam Sandler (Danny) a Jennifer Aniston (Katherine) jsou velmi dobrými přáteli už z dob, kdy ještě nebyli slavní. Aniston byla například mezi hosty na Sandlerově svatbě nebo navštěvovala jeho raná představení. Přesto šlo o jejich první společné natáčení. Také proto jejich spolupráce probíhala velmi hladce, což mělo za následek mnoho improvizací. Příkladem je například scéna, v níž Katherine Dannyho pomlouvá a říká, jak hrozné je jejich manželství. (Roby)
  • Fanoušek hudební skupiny 'N Sync a tenista, se kterým se v jedné ze závěrečných scén Palmer (Brooklyn Decker) seznámí, je profesionální americký tenista, a hereččin skutečný manžel, Andy Roddick. (oje)
  • Ještě v době, kdy se k hereckému obsazení připojila Nicole Kidman (Devlin), byl název snímku "Pretend Wife". Až o pár týdnů později byl změněn na finální Just Go with It. (Taninaca)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Grounded Out". (oje)
  • Film měl premiéru 11. 2. 2011, v den narozenin představitelky hlavní ženské role Jennifer Aniston (Katherine). (Foox)
  • Keď Danny (Adam Sandler) hovorí: "Je tu jeden problém, ona nie je ty", odkazuje na dialóg Rossa s Rachel z Priateľov (1994): "Je tu jeden problém, ona nie je Rachel". (WalterIK7)
  • Pri večeri v Oceano hrá v pozadí skutočná skupina z Maui na Havaji. Okrem iného hrali aj v jednej z epizód seriálu Hawaii 5-0 (od r. 2010). (beso74)

Reklama

Reklama