Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V komentářích pár lokálních kreténů jsem se dočetl, proč že se v takové sračce obějuve tolik "skvělých" herců.Odpověď je snadná, kdyby vás neustále buzerovali agenti, producenti, velké produkce a novináři, taky byste si prostě chtěli totálně vodmrdnout a natočit s přáteli ze svatýho lesa totální píčovinu pro vypnutí, za to bych se na ty herce vůbec nezlobil, možná naopak.Na co se ovšem jako divák zlobit musím je to, že drtivá většina skečů je zoufale nevtipná, brutálně nechutná a trapná a humor se vypařil někam do kokainovýho oblaku nad jejich sploečnou párty před začátkem natáčení.Na jednu stránku lze obdivovat, jak lze spojit všechny ty známené tváře do jednoho filmu, který je rozdělený do několika skečů a reklam, na druhou stránku je neskutečně troufalé nepoužít k tomu byť jen trochu pořádného humoru a ty skeče trochu dotáhnout do konce.I přesto se našli místa, u kterých sem se doslova pochcal smíchem, jenže je jich míň než-li těch, které prozívete, problijete nebo přejedete rychlo posuvem. Hlavní dějová linka: * , 1.povídka (koule na xichtě) : odpad! , 2. povídka (domácí vyučování) : ** , 3.povídka (sraní): * , 4. povídka ( obchoďák) **** , 5. povídka (reklama na kundí ipod) ***, 6. povídka (Robin) odpad!!!! , 7. povídka (zasedací rada) : **** , 8. povídka (menzes) * , 9.povídka: (leprechaun) ***** (darda! :D ) , 10.povídka (rande na slepo) * , 11. povídka (basket) odpad! 12. povídka. (divná kočka) ** + reklama na děti ve strojích: 4*. celková: 40% a určitě zklamání, ale např. povídka z marketu a s trpaslíkem neskutečný dardy.Škoda že se to nepovedlo celé. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Hned z první - ehm - povídky mi spadla čelist kamsi na zem a nedá se říct, že by se mi ji po zbytek filmu dařilo zvednout zpět. Kombinace záměrně přepáleného humoru a slavných hereckých es (bez nich by filmu tento podstatný rozměr rozhodně chyběl) působí vskutku nečekaně a vlastně zajímavě. Myslím, že obrázek Hugha Jackmana s šourkem na krku zůstane vypálen v mém mozku asi navždy. Pokud přijmete tuto hru na absurdnost a pokud se povznesete nad stupiditu některých (rozhodně ne všech!) povídek, budete mile překvapeni. Troufám si říct, že Movie 43 není tak dementní, jak se zdá a rozhodně dokáže pobavit i nedementní diváky. Zamrzí, že balast spojující jednotlivé povídky je dost o ničem. Také často i těm nejoriginálnějším povídkám chybí nějaká pointa, završení či pořádný tah na branku. Kupodivu to ale moc nevadí, protože např. zmiňované koule na krku fungují i bez toho... 6/10 ()

Reklama

Genero 

všechny recenze uživatele

Peter Farrelly pro mě vždy znamenal typický příklad umělce, jehož filmy jsou odrazem stydlivého, něžného a romantického naturelu svého autora. Ve zdánlivě cynických, postmoderních dílech obratně ukrývá řadu postupů a principů svých modernistických vzorů jako je Ingmar Bergman nebo Federico Fellini. Zároveň rozbor těchto děl ilustruje systém kulturních a společenských kódů, o jejichž existenci se tvůrce opírá nebo se jich dovolává a tím vytváří obecný referenční rámec pro percepci děl samotných. Věřím, že vnímavý divák bohatou symboliku neutěšené skutečnosti současného světa nalezne i ve Farrellyho posledním filmu, stávajícím z několika nesouvisejících příběhů propojených zdánlivě banální a povrchní historkou. Pravdou však je, že některé často až naturalistické scény (muž přikládá koule na obličej překvapeného ženského protějšku, mladý příslušník střední třídy se chystá vyjádřit svou lásku k dívce netradičně tím, že jí nasere na kozy tak, aby se jí to líbilo, milující matka nabádá syna k výchovnému vylízání kundy, domácí mazlíček si honí čuráka nad fotografií svého majitele) dle mého názoru svou intelektuální náročností vysoce přesahují možnosti běžné cílové skupiny konzumentů. ()

Grran odpad!

všechny recenze uživatele

Tak špatnej film sem už dlouho neviděl, bohužel jsem se donutil ho dokoukat do konce, jestli se to náhodou nezlepší... Nezlepší... Opravdu mě překvapilo že tolik dobrých herců a hereček do tohoto odpadu šlo, zřejmě si chtěli zahrát v německém fekal pornu, ale neměli na to odvahu tak si svůj sen splnili zde.. Vřele nedoporučuju nikomu ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Plejáda komediálních povídek, jejichž pojítkem je fekální a přisprostlý humor, historka s poselstvím, že internet zničí lidstvo, a hotovej hereckej guláš. Některé povídky stojí za hovno úplně (parodie na Garfielda, basketballový zápas, komiksová seznamka), jiné o hovně jenom doslova jsou (Anna Farris by mohla vyprávět), některé po chvíli už jen otravují (krční koule, rande za kasou), povídka Vadí nevadí je svým způsobem každopádně hodně vtipná i kouzelná a Domácí výchova Naomi Wattsové by zasloužila jako námět vlastní celovečerák jakéhokoliv žánru. A ať už jsou jednotlivé povídky jakékoliv, ani jedna není tak dlouhá, aby neutekla celkem slušným tempem. Reklama na elektroniku nemá chybu (a to v ní žádnej fór nevidím, taky mám všechny svoje děťátka zapojený do sítě). A má to tu tolik odpadů, že tomu tu třetí přece jenom přiklepnu, protože zas takovej průser to fakt nebyl, kdo má rád Něco na té Mary je a podobně jetý kousky, měl by to v klídku zkousnout. A traileru vládnou My chemical romance, ty tři si to fakt zaslouží :D 50% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 8,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 32,4 mil. (NIRO)
  • Film nebyl promítán pro kritiky. (Cheeker)

Reklama

Reklama