Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 007)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film ktorý by trval hodinu a 8 minút. Až som sa zľakol keď zrazu nabehli záverečné titulky. Nie je to absolútna nuda, pár podarených momentov film má a napríklad reklama na vložky alebo pripomenutie faktu, že v obrích kopírkach a bankomatoch pracujú zatvorení chlapci a dievčatká, ktorí majú tiež srdce, sú veľmi fajn. Človek sa však nemôže zbaviť dojmu, že sa tu jednoducho niekto absolútne nesnažil a dúfal, že keď tam budú slávne ksichty a trocha politickej nekorektnosti, pôjde to samo. Bohužiaľ nie. Najväčším mínusom filmu je to, že tam nieje žiadny dej. Snímok je rozdelený na viac príbehov a tak si tam nikoho nemôžete ani obľúbiť. Najlepší "príbeh" bol určite s Halle Berry. Čakal som oveľa viac. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak mohli sehnat takovou hereckou sestavu na takovou, s prominutím, "sračku". Nějaké scénky se snést daly, ale jiné ne. Poslední scéna s negrama byla hodně slušná a také reklamy se povedly. Musím přiznat, že taková blbost, která i docela pobaví, se nevidí každý den a režiséři toto vážně snad nebrali a každý z nich stvořil nějakou "sračku" ve své hlavě a potom vše dali na plátno. Nemohu nic jiného než zatleskat .. 6/10 = 60% ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Jak na horské dráze- pro tenhle typ komedií už dnes standard-dolů, nahoru, dolů. Akorát těch sešupů je nějak moc. Na každý povedený frk deset bezcenných pokusů a když už se něco povede jako menstruační příhoda s Chloe nebo Annina romantická „žádost o“ z traileru, musíme se v dané fekálii máčet tak dlouho, až je to vážně o hovně. Za sfouknutí svíček, výchovně-poučné video Naomi a Lieva a afterparty s Beezelem, která by vystačila na parádní kraťas (asi dle hesla nejlepší na konec) lehce přitlačím s hodnocením..ale že jsem musel 10 minut sledovat Jackmana s koulema na bradě, ne zas tak moc. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Pokud rádi hledáte jehly v kupce sena, či spíš dobré vtipy v hromadě trusu, tohle je film pro vás. Rande Jackmana s Kate Winslet, autentická domácí výuka s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a motivační proslov trenéra basketu, Terence Howarda, byly pro mě v zásadě jediné skeče, u kterých jsem cítil, že netrácím čas, a u kterých se mi občas koutky úst kroutily do něčeho, co by s trochou dobré vůle šlo nazvat úsměvem. U většiny ostatních částí, ústřední zápletku o filmu 43 nevyjímaje, jsem měl pocit, jako by mě někdo velice jemně, ale zato odhodlaně lobotomizoval. 30% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Před třemi týdny začala premiéra nového filmu, který se nazýval Mládeži nepřistupno. Nevim, jak se autor jmenuje, ale vim, že natočil film Blbý a blbější a ten se mi hodně libil tak jsem očekával, že to bude suprový film. Upřimně jsem od toho čekal vice, Nemělo to skoro žádný děj, bylo to složeno z několika příběhů. Od filmu s takovýmto názvem jsem čekal něco odvážnějšího a zajímavého, vždyť to bylo pristupné od patnácti let. Za ty peníze teda pěkná pitomina. Obraz čistý, ale celý dojem kazí zvuk s titulkama. Obraz se posouval strašně rychle a ani se to nestihlo čist titulky, některou chvíli jsem ani nevěděl o co se jedná. Za velké plus u tohoto filmu považuju zábavu. Někdy jsem se mohl počůrat smíchy, ale někdy to bylo i trapní. Na nic také je, že žádného herce jsem dosud neznal, mohli tam hrát aspoň nějací známí herci a možná by to vypadalo lépe. Na tento film už bych nejspíš nešel, protože mně to vůbec nezaujalo. Mnoho záporů a pár kladů to nedokáže vyvážit, proto tento film hodnotím jako podprůměrný. Za ty peníze opravdu nic moc, bylo by lepší využit je jinak. Čtenáři klidně se zajeďte na tento film podívat, ale neočekávejte nic extra :D::D Kdo zde najde všechny chyby ??? :D ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 8,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 32,4 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama