Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kravina na ntou, exkluzivní trapárna. Sem tam se něco povede a člověka to dokáže mírně pobavit, ale jinak je to hrozná blbost bez hlavy a paty. Trochu nechápačka, jak takový hvězdy mohly něco podobnýho zplodit (to už jsou na tom někteří tak špatně?). Kdo tohle chválí, tak je fakt trochu mimo, popř. se chce jen zviditelnit. Tento film nemá kromě pár hereckých es a tak 2-3 úsměvných scének co nabídnout. 30% ()

MiiRA 

všechny recenze uživatele

První scénka s Hughem a Kate ... tak dlouho jsem se nezasmál! Za tu tak 5* pro mě, ale postupem času v ostatních scénách to ztrácelo kvalitu a šlo to dost dolů, až je to někdy nevkusné, ale sem tam se musí člověk zasmát. Stejně nechápu, jak do toho tolik top známých herců šlo! Celkově to není komedie pro každého. Slabé 3* díky první scéně v restauraci a posledního projevu v basketu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My jsme ten problém rozdělili do tří kroků. První krok: Dítě si koupí iBabe. Druhý krok: Dítě ojede iBabe. Třetí krok: Dítě má rozdrcený penis a žaluje nás." Cítím se psychicky poměrně zdráv na to, abych v souvislosti s tímto snímkem psal v superlativech, ale zároveň vlastním dostatečný počet úchylek na to, abych se při týhle povídkový hovadině nedokázal pobavit. Nicméně mne velmi potěšila hvězdná herecká sestava, která svou účastí dala jednoznačně najevo, že být normální je nuda a tudíž je potřeba vyzkoušet všechny možnosti, který život nabízí. Odcházím si tedy ulovit nějakou přirozeně šílenou slečnu, který poskytnu přísnou domácí výuku, pak ji plastickou operací zmenším na trpaslici a na závěr ji ... neposeru. Kdepak. Já ji jenom pokakám, protože si jí vážím. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOVIE 43“. FILM, KTERÝ VÁM UMOŽNÍ VIDĚT BUDOUCNOST. FILM, KTERÝ ZNIČÍ SPOLEČNOST!.... /// Když z tohodle filmu vypreparuju fšechny nechutný hnusy a trapný keci, nechám jen tu trochu vtipu, černýho i absurdního humoru, přidám schopnost ,,hvězd“ odehrát svůj zvrácenej part s nadhledem a lehkostí…. tak mi furt vycházej ty 3*. Vlastně mě to bavilo víc, než jsem původně vočekával. A to ani nemusím píchat kocoura! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč se (zřejmě) mám těšit na novýho Wolverina. 2.) Páč se mi líbily reklamy v ,,Český sodě“. 3.) Hledám neprofláklej manuál na výchovu syna (ale to víš že jo, s holkou by to šlo taky…). 4.) Thx za titule ,,re_flecto“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film ktorý by trval hodinu a 8 minút. Až som sa zľakol keď zrazu nabehli záverečné titulky. Nie je to absolútna nuda, pár podarených momentov film má a napríklad reklama na vložky alebo pripomenutie faktu, že v obrích kopírkach a bankomatoch pracujú zatvorení chlapci a dievčatká, ktorí majú tiež srdce, sú veľmi fajn. Človek sa však nemôže zbaviť dojmu, že sa tu jednoducho niekto absolútne nesnažil a dúfal, že keď tam budú slávne ksichty a trocha politickej nekorektnosti, pôjde to samo. Bohužiaľ nie. Najväčším mínusom filmu je to, že tam nieje žiadny dej. Snímok je rozdelený na viac príbehov a tak si tam nikoho nemôžete ani obľúbiť. Najlepší "príbeh" bol určite s Halle Berry. Čakal som oveľa viac. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. ledna 2013 v Rusku. (Varan)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama