Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

Jordan 

všechny recenze uživatele

víťaž v kategórii najstupídnejší film roka. atlas filmového nevkusu. pevne dúfam, že to bude rekordman na tohtoročných zlatých malinách. za pozornosť stojí plasticky len hugh jackman s guľami pod bradou, inak nič... maximálne tak ešte gerar butler ako brati leprikoni, niektoré momenty superhrdinského speed datingu, niektoré momenty rande halle berry (cicka v guakamole) a menštruujúca moretzová... zvyšok nudný, podpriemerný, neoriginálny a miestami (deti v automatoch, reklama na tampóny) tristne plagiátorský! ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Spíš série skečů než celovečerák (ta lepící linie s hledáním filmu 43 je nejslabší část)... Nicméně některé skeče jsou naprosto boží...chlap s koulema na krku, mučení irskýho trpaslíka, aby prozradil, kde má zlato, "poop on me", a rande naslepo ("zamíchej salsu kozama")... iPad tvarovaný jako žena se špatně umístěným větrákem. Go, Farelly, go. Asi jsem vymatlané primitivní fekální hovado, ale mně se to prostě líbilo. ()

Reklama

virus10 

všechny recenze uživatele

Příběh s Kate Winslet a Hugh Jackmanem strašný, teda asi dvakrát jsem se trochu zasmál, ale jinak děs (1*). Domácí škola Naomi Watts mě docela pobavila, takový průměr (3*). Srací příběh Anny Faris bohužel otřesný (odpad). Rozhovor v obchoďáku mezi sexy Emmou Stone a Kieran Culkinem o ničem, absolutně postrádající vtip (odpad). Superheroes rande s krásnou Kristen Bell, Umou Thurman, Justinem Longem atd. strašně trapný (odpad). iBabe s Richardem Gerem a Kate Bosworth bez komentáře (odpad). První měsíčky Chloë Moretz ač nechutný, tak zábavný (4*). Trpasličí Gerard Butler a proti němu dvojice Seann William Scott a Johnny Knoxville (3*). Vadí, nevadí s Halle Berry docela vtipný (2-3*). Terrence Howard jako kouč basketbalistů, další zbytečnost (1*). A na závěr Beezel proti Elizabeth Banks. Taky mimo, ale dobrý místa se najdou (2*). Shrnutí: Trapný bylo úplně všechno, ale aspoň u něčeho jsem se stejně zasmál (slabý 2*) :D ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak mohli sehnat takovou hereckou sestavu na takovou, s prominutím, "sračku". Nějaké scénky se snést daly, ale jiné ne. Poslední scéna s negrama byla hodně slušná a také reklamy se povedly. Musím přiznat, že taková blbost, která i docela pobaví, se nevidí každý den a režiséři toto vážně snad nebrali a každý z nich stvořil nějakou "sračku" ve své hlavě a potom vše dali na plátno. Nemohu nic jiného než zatleskat .. 6/10 = 60% ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Největší trhák v oblasti komedií. Smála jsem se po celou dobu trvání snímku. Možná až příliš. Ale když to srovnám s ostatními lidmi v kině, tak to bylo v pořádku. Místy to sice bylo příliš nechutné, ale výstižné a zábavné, takže proč ne. Herecké obsazení je hvězdné a z velké části charismatické. Ovšem, doporučila bych to pouze lidem se smyslem pro humor. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Původně kolovaly úvahy, že číslo v původním názvu filmu, Movie 43, bude udávat počet herců, což se ukázalo jako omyl. Ve skutečnosti je v něm mimochodem přesně 110 herců. (Cheeker)
  • V úvodu filmu, kdy spolu vedou dialog Charlie Wessler (Dennis Quaid) a Griffin Schraeder (Greg Kinnear), se druhý jmenovaný napije z láhve. Nejdříve otevírá skoro plnou láhev, v dalším záběru ji má napůl prázdnou a následně opět skoro plnou. Během scény se to podobně prostřídá několikrát. (masekjc)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno