Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 007)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Mám soucit s přístroji, které jsou plné dětí. Stejně tak fandím žralokovi, pro kterého je voňavější ženská bez Tampaxu. Dokonce mě bavila i ta ztřeštěná hra na vadí nevadí s Halle Barry, ale co si myslet o Hugh Jackmanovi jako chlápkovi s koulema jinde než mají být nebo Naomi Watts v roli přehnaně starostlivé mamky? Já sám nevím. Můžu si leda odpovědět, že to bylo zvrhlé, občas nechutné, místy víc než trapné .. ale proč občas neztlumit IQ na co nejnižší obrátky, vždyť ti herci (a herečky) zde účinkující to nejspíš udělali taky : ) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film ktorý by trval hodinu a 8 minút. Až som sa zľakol keď zrazu nabehli záverečné titulky. Nie je to absolútna nuda, pár podarených momentov film má a napríklad reklama na vložky alebo pripomenutie faktu, že v obrích kopírkach a bankomatoch pracujú zatvorení chlapci a dievčatká, ktorí majú tiež srdce, sú veľmi fajn. Človek sa však nemôže zbaviť dojmu, že sa tu jednoducho niekto absolútne nesnažil a dúfal, že keď tam budú slávne ksichty a trocha politickej nekorektnosti, pôjde to samo. Bohužiaľ nie. Najväčším mínusom filmu je to, že tam nieje žiadny dej. Snímok je rozdelený na viac príbehov a tak si tam nikoho nemôžete ani obľúbiť. Najlepší "príbeh" bol určite s Halle Berry. Čakal som oveľa viac. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V komentářích pár lokálních kreténů jsem se dočetl, proč že se v takové sračce obějuve tolik "skvělých" herců.Odpověď je snadná, kdyby vás neustále buzerovali agenti, producenti, velké produkce a novináři, taky byste si prostě chtěli totálně vodmrdnout a natočit s přáteli ze svatýho lesa totální píčovinu pro vypnutí, za to bych se na ty herce vůbec nezlobil, možná naopak.Na co se ovšem jako divák zlobit musím je to, že drtivá většina skečů je zoufale nevtipná, brutálně nechutná a trapná a humor se vypařil někam do kokainovýho oblaku nad jejich sploečnou párty před začátkem natáčení.Na jednu stránku lze obdivovat, jak lze spojit všechny ty známené tváře do jednoho filmu, který je rozdělený do několika skečů a reklam, na druhou stránku je neskutečně troufalé nepoužít k tomu byť jen trochu pořádného humoru a ty skeče trochu dotáhnout do konce.I přesto se našli místa, u kterých sem se doslova pochcal smíchem, jenže je jich míň než-li těch, které prozívete, problijete nebo přejedete rychlo posuvem. Hlavní dějová linka: * , 1.povídka (koule na xichtě) : odpad! , 2. povídka (domácí vyučování) : ** , 3.povídka (sraní): * , 4. povídka ( obchoďák) **** , 5. povídka (reklama na kundí ipod) ***, 6. povídka (Robin) odpad!!!! , 7. povídka (zasedací rada) : **** , 8. povídka (menzes) * , 9.povídka: (leprechaun) ***** (darda! :D ) , 10.povídka (rande na slepo) * , 11. povídka (basket) odpad! 12. povídka. (divná kočka) ** + reklama na děti ve strojích: 4*. celková: 40% a určitě zklamání, ale např. povídka z marketu a s trpaslíkem neskutečný dardy.Škoda že se to nepovedlo celé. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tady je to jednoduché. Film přicestuje s celkem zajímavým a vtipným úvodem a pak už to jde od desíti k pěti. Střídají se více trapné a méně trapné minisnímečky a vy jste stále v očekávání, kdy se vše změní a konečně naši sympatičtí hrdinové narazí na vysněný ,,Movie 43". Co si budem nalhávat, snímečky jsou horší a horší. Přitom film sliboval mnohé už při letmém pohledu na obsazení. 4x jsem se zasmál. Slabé 2* za odvahu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak mohli sehnat takovou hereckou sestavu na takovou, s prominutím, "sračku". Nějaké scénky se snést daly, ale jiné ne. Poslední scéna s negrama byla hodně slušná a také reklamy se povedly. Musím přiznat, že taková blbost, která i docela pobaví, se nevidí každý den a režiséři toto vážně snad nebrali a každý z nich stvořil nějakou "sračku" ve své hlavě a potom vše dali na plátno. Nemohu nic jiného než zatleskat .. 6/10 = 60% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Snímek má dvě verze. Například v Anglii nebo v Nizozemsku se film promítal v té alternativní, kde místo pokusu zoufalého, zpustošeného a neúspěšného scenáristy (Dennis Quaid) prosadit svou morbidní komedii, se skupina tří teenagerů (Mark L. Young, Adam Cagley, Devin Eash) pokouší najít nejvíce zakázaný film na světě Movie 43, což v konečném důsledku vede ke zničení civilizace. (ČSFD)
  • Film nebyl promítán pro kritiky. (Cheeker)

Reklama

Reklama