Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může být nevěra základem šťastného manželství? Šarmantní bonviván Rudolf je o tom přesvědčen: „Ženská má mít pocit, že o chlapa musí bojovat, musí se snažit, aby si ho udržela. A hlavně, ženská se nesmí nudit!” Rudolf s úspěchem uplatňuje svou divokou teorii v každodenní praxi a to s neutuchajícím elánem, který je u čerstvého šedesátníka záviděníhodný. O to víc pak nechápe naivitu svého nesnesitelně korektního zetě Ondřeje, který pro samé svědomité plnění povinností nevnímá, jak nebezpečně se jeho žena Alice začíná nudit. Milující tatínek a kamarádský tchán Rudolf proto nabídne Ondřejovi několik prověřených rad, jak vnést do skomírajícího manželství potřebný vzruch. Koneckonců jde o rodinné štěstí jeho jediné dcery... Z nudného slušňáka Ondřeje se pak díky románku s krásnou Šarlotou skutečně stává sebevědomý pán tvorstva, obletovaný milenkou a obdivovaný vlastní manželkou. Situace je to sice krásná, ale dlouhodobě neudržitelná. Už proto, že skutečnými pány tvorstva jsou pochopitelně ženy. Ondřeje čeká smršť komediálních situací, kterým čelí s odzbrojující kombinací typicky mužských vlastností - hravou vynalézavostí a nezničitelnou nadějí, že všechno dobře dopadne. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Na tenhle film rád kouknu vždy, když je možnost. Možná je to kamerou, možná střihem, odpočinkovým dějem, ale ze všeho nejvíc asi Vicou Kerekes... hergot, já tu ženskou žeru :D

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Tak nakonec jsem přehodnotil své hodnocení a zvyšuji na plný počet. A určitě řadím Muže v naději na svůj momentálně nejoblíbenější film od Vejdělka :-)

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

S Jirkou Vejdělkem máme společnou úchylku na zrzky a rudovlásky jak vidím :-D ještě že tak protože jinak bych tomuhle 4* nikdy nedal. Nebylo to špatné a bavil jsem se ale vyloženě něco na 4* to určitě nebylo a proto chápu proč to není v červených číslech i když být to na mě tak bych to tam i šoupl :o)

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Nevím jak se stalo, že mi film utekl. Asi jsem byl zhnusený těmi Ženami v pokušení a podobnými. Bavil jsem se od začátku do konce. Macháček je fakt číslo :o) Naštěstí nejsem ani filmový kritik, ani nelpím na seriozním ději, řešícím celosvětové problémy.

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu je to hezky prijemne natoceny film na 5 hvězd a na druhou stranu šílený děj zakládající se na kladech nevěry nutící dát "odpad". Tři hvězdy.

Přitom s jiným dějem ve stejné herecké sestavě, stejné kameře a prostředí, to mohl být krásný oddechový film...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

xVilda

xVilda (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím někdo, kde byla natáčena ta scéna s kulečníkem (interiéry) ? 

Zaruba

Zaruba (hodnocení, recenze)

Výzva k autorům tohoto webu: Můžete prosím opravit tu příšernou blbinu, která je umístěna v sekci "Zajímavosti" o tomto filmu, týkající se značky v Nerudově ulici ? Je tam napsáno, že ve scéně, kdy Rudolf jede ke Café Max, projíždí v protisměru jednu z pražských jednosměrných ulic - což je pravda - a taky to, že ve filmu byla pro potřeby natáčení značka zakazující vjezd nahrazena ZÁKAZEM VJEZDU PLUHŮ. Panebože, proč to tam ten člověk píše, když značky nezná ???  Vždyť je to značka ZIMNÍ VÝBAVA, což není zákazová značka, ale přikazující použít zimní pneumatiky. Kdyby to bylo jen v diskusi, nevadilo by mi to, ale v oficiálních informacích o filmu by měly být jen pravdivé informace, snižuje to důvěryhodnost i ostatních zdejších informací.

Fifer

Fifer (hodnocení, recenze)

Fenquick

Tleském ti, takhle krásně to shrnout do jedné věty neumím. Bravo. Přesto si neudpustím i svou delší verzi: Nemám nic proti přednostem Évy K. Jenomže tenhle děj je tak vykonstrouvaný, že ho nejde vnímat jinak, než jako příběh eroťáku, kde jsou choulostivé scény vystřiženy. V normálním filmu(který se tváří, že je ze života) bych chtěl mít možnost uvěřit, že se to mohlo skutečně stát. Proč jinak na to chodit? To si radši pustím normální porno se zápletkou typu opravář/ zlobivá školačka. Protože postavy tohoto filmu se chovájí stejně stupidně a nesmyslně jako v pornu. Např: Jejda, musím si stáhnout vlasy kalhotkama, nebo sex s manželkou: Hl.hrdina má krásnou manželku, ale protože je s ní dlouho, musí to logicky znamenat, že u sexu vybírají věci do domácnosti. Jenomže tady se jede na typické stereotypy, zkrátka Vejdělek natočil další Kameňák. Děsí mě, že tohle lidem připadá vtipné. Jenomže chlapi se zasní, že třeba jednou do jejich hospody/firmy/továrny zabloudí Eva K. a ještě ten večer skončí u ní v posteli. Nezabloudí pánové, můžete snít dál. Závěrem: Je to konglomerát těch nejtrapnějších a nejběžnějších hospodských anekdot. Vlastně ani to ne, vtipnej štamgast v nějaké dobré putyce vám z fleku povypráví daleko lepší příběh o manželských nevěrách.

Rosso

Rosso (hodnocení, recenze)

fuj na ty české filmy se už nedá ani dívat,vůbec nechápu jak do tohohle mohl Polívka jít.

Pavlaaa

Pavlaaa (hodnocení, recenze)

Nejlepší na filmu je výběr lokací...Praha v nich má krásné kouzlo.

mikrosval

mikrosval (hodnocení, recenze)

Celkom ma to bavilo,nebyť tej hroznej hudby,ktorá mi brnkala celý čas po nervoch, tak hodnotím možno aj za 4*

Dav1d

Dav1d (hodnocení, recenze)

Tak konečně tu máme Blu-ray, podle mě výborná komedie s krásnými ženami...

Gunhed

Gunhed (hodnocení, recenze)

Ač nejsem příznivec české tvorby musím uznat, že tohle je po dlouhé době fakt dobrá CZ sranda ... i tak trochu ze života :D

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

pro mě 3* ... občas je ten film opravdu nezajímavý, a zdlouhavý... jinak nějaký ten vtípek tam byl, a zápletka se dala... nevím no, chyběla tomu nějaká štáva... jestli nevěra prospěje bylo v tomto filmu fakt o náhodě, protože všechno náhodně, o štěstí klapalo jak mělo, jinak by to byl rozvod za rozvodem...

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

xpluhace: To je dost, na ty český filmy se čeká vždycky strašně dlouho.. :D

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

vtipné dialógy ... taký typický český film :-) bavila som sa

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

Ištván87: pravda, taky si nepreju nic jineho nez monogamni spolecnost plnou lidi, co chteji svetovy mir :)) 
ale na 167Kc do kina tenhle film opravdu neni...

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Babu06ster: Furt lepší než ty americký slátaniny, kde každý ví že nejdůležitější je udržet si morální kredit a volit republikány...

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

v hlavni roli : velka prsa, tesne obleceni, damske nohy a pozadi.
 
zapletka: kazdy podvadi kazdeho a vsem to velice prospiva..... takze hura si najit milenku ci milence a podvadet se navzajem....!

Reklama

Reklama