Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ve většině animáků od DC hraje příběh druhou roli, protože je nejdůležitější představení hlavního hrdiny a jeho motivace.Ale občas se najdou filmy jako Under the Red Hood či Krize na dvou světech, které dokážou krásně kombinovat akci s vyprávěním příběhu.Bohužel tady se to nestalo ale ne že by nebyla snaha.Je vidět, že se režisérka snaží, aby vztah mezi Supermanem a Karou nebyl bez chyby, a aby působil zajímavě.Prakticky Vám to bude jedno, až se začnou všichni mlatit hlava nehlava a akce nebude brát konce.S lepším příběhem by to bylo o moc lepší. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že pouze akce nestačí a současně, že Superman a Batman mohou dobře fungovat v jednom filmu. Detaily, jako je třeba příchod Batmana do domu bývalého bojovnice Bardo, kam dorazil Superman s Wonder Woman předními dveřmi dokáže příjemně rozesmát. Bohužel jsem si ale všiml také menšího paradoxu, kdy si animáky mohou dovolit divákovi předvést v podstatě cokoliv. Možná i proto jsem v závěru už byl trochu znuděný z bezhlavého mlácení. Zajímavé, u animáků se mi to zatím nestalo. Animace je průměrná, ale hlavně prostředí je nudné. Třeba Apocalypse měla být viditelně industriální wasteland, ale natolik nudná? Ohně nestačí... Potěšení ze Summer Glau nevydrželo celý film. ()

Reklama

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

pokusil jsem se nahlédnout do aktuálního komiksové žánru a musím uznat, že mi rozhodně nechybí a v klidu tento animák můžu zařadit k braku. Superhrdinové měli kdysi své kouzlo, ale tahle vyčpělá a tisíckrát obehraná písnička bez nápadu na mě vůbec nefunguje a nevybočuje od běžných televizních akčních animovaných seriálů, které do mladé generace hustí velké h***o. Navíc se toto tváří docela vážně, tak si s ním neužijete moc legrace … a nebo je problém u mě :) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuju Batmana,drsného,bez citného pesimistu,kterého každy nemůže vystát.Slušnej animák,kterej sem si vyloženě pustil z nudy,protože Superman nepatři do mé oblíbené kategorie.Filmá dobré tempo,plno fantaskních postav a je až nečekaně nabušený akcí.Velice příjemné překvapení,hlavně postava Batmana....proč mě nemáš rád?ty si mi ukradená,já jen musim dohlídnout,aby neudělal Kal-El nějakou chybu! :-) ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Animovaný film mohli rovno nazvať “Supergirl”, keďže sa celý film krútil hlavne okolo osoby Supergirl. Mám dojem , že každým novým animovaným filmom sa zvyšuje ich kvalita, jednak graficky, príbehovo ale aj choreografiou súbojov. Čo sa mi na sérii Superman/Batman tak veľmi páči, že sa berie dosť široké spektrum sveta DC, a príbeh sa nesústreďuje len na jednu postavu. Taktiež sa mi páčilo, že sa tvorcovia vyhýbali, resp. len okrajovo naznačili civilné alter-egá hrdinov. Potešil ma hlavne “Fortress of Solitude” , kde po seriály som prvýkrat znovu uvidel Supermanovu zoo. Tvorcovia sa síce museli udržiavať normy PG-13, ale myslím, že z toho vyčerpali maximum. Viacej takýchto poprosím :) ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama