Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

pokusil jsem se nahlédnout do aktuálního komiksové žánru a musím uznat, že mi rozhodně nechybí a v klidu tento animák můžu zařadit k braku. Superhrdinové měli kdysi své kouzlo, ale tahle vyčpělá a tisíckrát obehraná písnička bez nápadu na mě vůbec nefunguje a nevybočuje od běžných televizních akčních animovaných seriálů, které do mladé generace hustí velké h***o. Navíc se toto tváří docela vážně, tak si s ním neužijete moc legrace … a nebo je problém u mě :) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák mě bavil víc než některé vysokorozpočtové hrané komiksárny. Batmanovi se Supermanem to spolu dobře klape, a když se k nim přidá i sexy Wonder Woman... hmm, pak si začínám přát, aby jednou natočili hranou Justice League. Dlouho jsem neviděla animák pro dospělé (no netvrďte mi, že se všemi těmi vytuňěnými ženskými postavičkami tvůrci mysleli na děti), takže mě překvapilo, že film dobře funguje i po emocionální stránce. Roztomilé. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trochu vlažnější sprcha po tématickém DC showcase týdnu... Nejnovější snímek z rukou talentované Lauren Montgomery postrádá jakýsi větší náboj, což se nepříznivě odráží i na akci. Ono jí tu není málo, jen je o dost zředěnější, než jak ji jsme v ostatních supermanovských animácích zvyklí vídat. Jakkoliv je vizuální zážitek v rozlišení 1080p naprosto dokonalý a bezchybný, stále je to blučková nuda. Situaci zachraňuje sympatická stopáž a kreslená sexy hrdinka, ze které mnoha fanouškům komiksu musí vypadnout oči z důlků... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem viděl skoro vše co si na nás jak Marvel i DC Comics připravili v posledních letech na poli direct-2-dvd, a tak mohu oprávněně říci, že si DC šáhli až na samotné dno odpadu (štěstím je jim snad jen těsný souboj se strašlivým Hulkem v Planet Hulk). Hrozný scénář s debilními dialogy (ano, ještě více debilními než jsme u podobného žánru zvyklí) je doprovázen i bohužel naprosto nedostačující animací, která vypadá jak minimálně 30 let zastaralá. 20 % ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Tento film není ani tak o Batmanovi a Supermanovi jako spíše představovačka Supergirl. Batman se ve snímku objevuje velmi málo. Apokalypsa obsahuje jen jeden hezký akční souboj (Famale Furies vs. Wonder Woman a Big Barda). Záporák Darkseid je poměrně nevýrazná a nezajímavá postava. Navíc popisovat to jako "pokračování Public Enemies" je celkem zbytečné. Jediná spojitost s PE je v prvních pěti větách, kdy se vzpomíná na předchozí film, takže o návaznosti nemůže být řeč. U DC animáků se nikdy nějaký návaznost mezi jednotlivými filmy neřešil, tak mi nějak uniká, proč se to řeší zrovna zde. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama