Reklama

Reklama

Největší discoshow a největší hity v největší narozeninové párty tohoto roku. Michal David slaví „kulatiny“ a s ním tisíce jeho fanoušků a přátel. Mezi gratulanty se objeví Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Karel Gott, Pepa Vojtek, Petr Kolář, Daniel Hůlka a další hvězdy české populární scény. Moderuje Leoš Mareš. (TV Nova)

(více)

Recenze (51)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Michal David rozhodně nepatří k mým TOP interpretům ale některé jeho písničky mám opravdu rád a dokážou mě příjemně potěšit. Ať se to někomu líbí nebo ne, určitě patří k našim nejvýznamějším hudebním i muzikálovým interpretům a je do znační míry symbolem atmosféry 80. let v naší zemi. Tenhle mejdan sem viděl naživo a byla to slušná show s možností vidět najednou více dobrých interpretů. Dobrá zábava i pro "Nedavidovce". ()

BigJohn02 odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle primitivní bolševickou sračku nesnáším už od okamžiku, kdy ji Janeček vysral... Zlatí hoši z Nagana nám udělali medvědí službu, když ho připomněli a on se jim vnutil na Staromák. Nebýt jich, tak tohle hovno zůstalo v hajzlu, kam vždycky patřilo. Až ho Miloš v říjnu vyznamená za to, že se zasloužil o stát v oblasti kultury, budu blejt! ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa Vláďa Štancl nehnevá, ale otravovať tu vzduch bezmála 30 rokov svojimi bezduchými odrhovačkami o tom, ako všetci pijeme colu a ako je fajn na diskotékach, tak to už hraničí s drzosťou. Keď tieto disco "hity" navyše dostanete v podaní napózovaného zrelého obtlstnutého päťdesiatnika s plešinou a umelým chrupom, už to naozaj dostáva skôr komediálny nádych. Nehovoriac o tom, že nazvať si túto oslavu narodenín "mejdanom roka" je trúfalosť, ktorú nemienim stráviť ani s veľkou podporou bubliniek zo silvestrovského šampanského. Hnus. ()

tomma

všechny recenze uživatele

Neviděno, tudíž i nehodnoceno. Ale existence takovéto monstr hrůzy (a jím podobných) mě přiměla k malému zamyšlení, respektive spíš povzdechnutí. Začátkem minulého měsíce zemřel Ladislav Smoljak, před dvěma týdny se odebral na věčnost Vladimír Dlouhý. Už jsem si zvykl, že v Matrixu je obrovská chyba – lidé, kteří mají co říct, něco dokázali, tak umírají, kdežto různí zombíci, umělci, co panáčkují vládě, kreténi a různé pofiderní existence nás tu budou dennodenně obdělávat svými „myšlenkami“ snad na věky věků a ne a ne přestat. Vkus je věc každého z nás, ale přece jenom by snad měly být respektovány určité nepsané mantinely vkusu, kam až lze zajít. Je přece diametrálně obrovský rozdíl (asi tak milion kilometrů), když si nechám na pohřbu zahrát baladu Stairway to Heaven nebo monstr sračku Já chci žít nonstop. Já kurva nechci žít nonstop! A bude to pořád horší a horší. A i když je v Matrixu ona kardinální chyba, přece jenom je naprogramován tak, že na každého nakonec dojde. A tak se těším, až dožiju dne, kdy ráno v tramvaji nakouknu spolucestujícímu přes rameno a uvidím titulek Zemřel Michal David. Sice bude následovat menší hysterie, slzy, pláč, vlajky na půl žerdi, státní smutek, velkolepý pohřeb, vzpomínkový koncert, noviny budou otiskovat nekrology typu Odešel velký umělec nebo Míšo, proč jsi odešel?, všichni panáčci budou vyprávět, jak se s ním skvěle pracovalo, jaký to byl člověk plný života a že plánoval zrovna vydat své životní album. A já si potom doma v klidu řeknu: „Konečně došlo i na tebe, Michale, tak pozdravuj v pekle!“ ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Nechápu, ty připitomnělé komenty typu Pan Míša byl zpocenej ... no, kdo nikdy na žádném jevišti nestál, těžko pochopí. Takže, není to můj oblíbený hardrock či speedmetal, ale přátelé, tenhle pán je hitmaker a šoumen, to se popřít nedá. Koncert odsýpal a Aréna zpívala. To není málo!Jo, a jinak kytarista se po R píše měkké I, a pokud pánové vypadali vidlácky, tak trochu ano, jenže kytaristé jsou dobří. Celá kapela byla po muzikanrské stránce sestavena velmi dobře. Tudíž, nemusím ho milovat, ale dobře odvedenou práci není třeba hanět. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama