Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 1
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (481)

heyda 

všechny recenze uživatele

No ty vole! Nechutnost, nechutnost a nechutnost. Jako těšil sem se na tenhle film hodně, ale po zhlédnutí jsem si uvědomil, že na tohle se může těšit fakt jenom zvrácenej psychouš. Ale teď k filmu. Není potřeba čekat na titulky, celý film má asi 10 vět. Zároveň si nejsem úplně jistý, jestli bylo černobíle provedení výhrou. Asi si teď klepete na čelo, ale mě tam prostě ty barvičky chyběly. Co bych chtěl pochválit a za co dávám 2 hvězdičky? Laurence R. Harvey = tahleta kreatura předvedla v podstatě one man show úplně oskarových rozměrů (pokud není skutečně blázen). Druhou hvězdičku bych chtěl dát za pár nových exploitačních nápadů. Celkově však musím říct, že jsem zklamán. Ty díry v logičnosti jsou zde obrovský jak Macocha (nejvíc do očí bijící je to, jak dokázal sám hejbat i s metrákovým chlapem). Těch kravin je tam ale mnohem, mnohem víc. Co mě zklamalo, byl příběh. Ehm příběh, no on tam žádný příběh totiž není a já jsem doufal, že Six přece jenom s něčím přijde. Bohužel se ale zaměřil jen a pouze na samoúčelnou nechutnost bez jakékoli gradace, což byl od něj hodně špatný krok. Svým způsobem je Human Centipede II revolučním snímkem, do některých zemích bude asi i zakázána distribuce, nicméně já radši brutalitu, ve které je cítit napětí a emoce, jako bylo např. v Srpskim filmu. Tady je to jen a jen o hovnech. Bohužel :-( ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Šialenec inšpirovaný hororovým snímkom "Ľudská stonožka" nadobudol presvedčenie že prekoná svoj vzor z uvedeného filmu dokonalým "dielom". Neviem kde vyhrabali ten ksicht hlavného "hrdinu", neviem koho to bol nápad s tým čiernobielym obrazom, ale klobúk dolu. Skutočne excelentná, morbídna, takmer dokonale realisticky vyobrazená "humusárina", ktorej by sa mali podaktorí diváci z ďaleka vyhnúť. Bez ohľadu nato, koľko nelogického tento film obsahuje, neexistuje, aby si "skutočný" fanúšik hororu, neprišiel na svoje! - 80%. ()

Reklama

Genero 

všechny recenze uživatele

Tome Sixi, to už si snad děláš prdel! Ve volném pokračování se bludný Holanďan rozhodl nahradit atmosféru brutalitou, originalitu debilitou a místo fundované lékařské kapacity učinil hlavním hrdinou obtloustlého retardu vykazujícího silné prvky skřetovství Martina. Ten je vlastně jedním z mála kladů a je mi opravdovou záhadou, ve kterém obludáriu napříč Evropou tohoto pána autor oslovil. Jinak děs běs. Když nikdo jiný Tomovi jeho minulý počin nepochválí, musí to udělat sám a tak Martin tiše masturbuje ve své kukani na parkovišti nad první Stonožkou, pořádá s kvérem a páčidlem v ruce náborové akce pro nové adepty a staví tentokrát čtyřicetinožku jako poctu svému vrcholu v topce na CSFD. V díle si ale počíná značně diletantsky a když je to špatně sešité, tak se to samozřejmě roztrhne, to ví každá domácí hospodyňka. Toť v kostce celý příběh. Z Delvity zrovna stáhli všechny kečupy kvůli mykotoxinům, Tom byl tedy nucen použít hořčici a nasnímat celé dílo černobíle, aby nebohý divák nepoznal, že krev není tak docela rudá a hovna tak docela hnědá. Tomu se pak říká umělecký záměr a Tom teď sedí na obláčku s pocitem, že natočil svůj Schindlerův seznam. Pche! Jsem zvědav, jestli alespoň pro třetí pokračování Tom získá za mrzká eura pětadvacet hvězd vlámské pornobranže, aby konečně sestavil onu v názvu proklamovanou stonožku a mohl celou ságu uzavřít. Nebo se na to, Tome, raději vyser a natoč něco o motýlech. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Moc velké ambice jsem od druhé stonožky neočekával, ale byl jsem velice a mile překvapen, že mě svojí "hororovou" atmosférou druhý díl přímo uchvátil! Nicméně jako celek je to perverzní a nehorázně šílená gore záležitost, ale rozhodně dvakrát tak kvalitnější jak první díl, už jen díky té skvělé atmosféře. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z najbrutálnejších filmov za posledných veľa rokov, s jedným z najväčších magorov aké sa v histórii filmu objavili - tomu sa hovorí filmový fanúšik : ). Avšak všetko to pôsobí veľmi samoúčelne, scenár je hlúpy a celkovo film ani za mak nedosahuje ´´kúzlo´´ pôvodného snímku. Brutalita si však zaslúži ocenenie. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (16)

  • Aby se režisér Tom Six ujistil, že je Laurence R. Harvey pro svojí roli dostatečně úchylný, nechal ho před sebou znásilnit židli. (StrYke)
  • Blu-ray vydání trilogie Lidská stonožka z roku 2015 obsahuje barevnou verzi 88minutového sestřihu tohoto dílu. (LUKICKK)
  • Tretí film Ashlynn Yennie, v ktorom si zahrala samú seba. (Lukoh)

Reklama

Reklama