Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jasne že to tu už bolo, ale je to natočené štýlom, pri ktorom sa skrátka nedá nudiť. Herecké obsadenie je lepšie ako Reitmanov Kutcher s Natálkou a dokonca to mi to príde aj trošku dospelejšie. Skrátka prirodzenejšie. Fajnové dialógy, ktoré majú šťavu, sú dynamické, zábavné, trefné a nenudia. Rovnako ako hlavný herci, ktorý to zahrali perfektne. Na Milu Kunis sa kuká nádherne, však je aj na čo a sympaťák Timberlake je rozhodne veselší a vtipnejší ako Kutcher v No Strings Attached. Skratka zase mix, ktorý tu už bol, ale zase podaný inak a tento krát príjemne na vysokej úrovni. 89% - 4* ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už tak dlouho jsem to chtěla vidět a konečně jsem se k tomu dostala. A musim říct, že jsem nebyla zklamaná, naplnilo to moje očekávání a mě se to líbilo. Justina i Milu mám ráda, docela se mi líbilo jakou mezi sebou měli chemii. Bylo to vtipné a vážně to dokázalo víc než dobře zabavit, a i přesto, že happy-endy nemám ráda, tak tenhle se mi dokonce i líbil. 4* ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nad výsledným ohodnocením, které se této sračce chystám udělit se nemá cenu pozastavovat. Bude to pochopitelně odpad. Odpad je také jediné hodnocení, které zde může mentálně způsobilý jedinec zanechat, tudíž se troufám za jednoho takového považovat. O mentální způsobilosti fanklubu nemá smysl ani přemýšlet. Ti jsou jasní. Podobně špatnou sračku už jsem docela dlouho nezahlédl. Docela vážně jsem uvažoval, že si ukončím trápení s pořádným předstihem a že se tahle sračka stane 3. filmem, jehož konec už se nikdy nedovím. Nestalo se. Nějak jsem to zvládl. Konec jsem sice odpočítával každou vteřinu. Nakonec skutečně přišel. Bohužel asi o 100 minut později než jsem si přál. Teď tedy ve zkratce něco o filmu. Film je totální šablonovitá sračka, kterých už byly natočeny statisíce. To žánrové zařazení mezi komedie je pochopitelně fake, ale to už mi bylo jasné dlouho před zhlédnutím, protože tyto sračky vtipné prostě nebývají. Zůstane mi tedy asi doživotní záhadou, co na těchto filmech lidi pořád vidí. Již před zhlédnutím musí být každému jasné nejenom jak to celé nakonec dopadne, ale především kompletní detailní průběh, tím myslím, že divák přesně ví, kdy se dostaví zápletka a další podobné srance. Proč se tedy vůbec na takové sračky dívat? Zbytečně se pak stane XYZ. nejoblíbenějším filmem a potom se stane ta strašlivá věc - všimnu si ho. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď Mila na začiatku komentovala filmy s Heiglovou, chcel som to hneď vypnúť. Prišiel by som o Jump Jump v Timberlákovom podaní vyzlečeného do pol pása....takže netreba nikdy robiť nepremyslené činy! Scenár predvídateľný, samé klišé, potrebná roztržka čerstvých milencov s následným udobrovaním a tak ďalej.....Na druhú stranu vás film vtiahne, hlášky a chémia fungujú a vyznieva to proste celé úprimne..... ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Hlavně nezávazně, přesto to není žádná výhra. Celé to od začátku do konce jede podle okoukané šablony. Daleko sympatičtější a uvěřitelnější než hlavní hrdinové mi přišly téměř všechny vedlejší postavy, jimž beze sporu kraluje perfektní Woody Harrelson. Ten chlap je prostě boží. Navíc jsem to čekal ještě vtipnější, i když gag s mobilní aplikací na identifikování "ženských dnů" je dokonalý. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • V čase 1:01:50 je vidět, že Dylan (Justin Timberlake) nemá župan, avšak jen o pár vteřin později už jej má na sobě. (panMartin)

Reklama

Reklama