Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrná komedie o komunitě potrhlých "hipíků" a manželské dvojici, která se zkouší začlenit do této party pošuků. Téma jistě lákavé a podnětné, leč nevyužité. Dobrých fórků je tu jako šafránu. Daleko více je tu nudných a bohužel, také trapných scén, až stydno. Nejhorší jsou asi oba monology, jdoucí těsně po sobě, když se George připravuje na soulož s Evou. Téměř nesnesitelné! Divák je tu opět tlačen, aby se smál na místech, která vůbec vtipná nejsou. Takže odpusť Jennifer, odpusť Alane, více než na 20% to opravdu nevidím. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nie je to výkvet svetového filmu ani komédie ako žánru, ale pravdupovediac som sa veľmi slušne bavil a Wanderlust mi perfektne sadol. Je to ľahká komédia s prostým dejom a prostými americkými postavami. Nad niektorými scénami človek samozrejme krúti hlavou, ale niektoré ma celkom dostali. A navyše cameo Raya Liottu. 70% ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jen při zmínce o veganech nebo o komuně, která přijala alternativní styl života, se mi dělají osypky. Naštěstí Wanderlust není žádným závažným dramatem, který by se bral vážně - humor je takový zvláštní a jednoduchý, stojí převážně na vtípcích s nahotou, nebo řečích o koulích :) Někdy to bylo tak akorát a jindy prostě příliš (porod mimina..), ale zasmála jsem se a můžu říct že jako film, od kterého absolutně nic nečekáte a podíváte se na něj pouze jednou, Wanderlust obstál. Vrásky mi dělala trochu hlavní herecká dvojice, nehodili se k sobě a jednoduše mi nebyli ani za mák sympatičtí. Štěstí, že se tam objevil alespoň Alan Alda, který to po herecké stránce zachránil. Jen ho bylo příliš málo. Stručně a jasně oddychový film, na který se kouká docela dobře - ovšem s vypnutým mozkem. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Taký zbytočný filmy. Neviem, prečo som to vlastne pozeral. Takže od začiatku. Rudda nemám rád a tento film na tom nič nezmení. Aniston je len priemerná. Akerman je skutočne len do počtu a zbytočná. Jediní kto poteší je Alan Alda a Justin Theroux. Pár krát som sa zasmial. Občas sa na to dobre dívalo ale dokopy nič moc. Dal by som tri hviezdy keby Jenifer ukáže prsia naozaj. Ale to by sme možno videli, aj to čo sme nechceli? Každopádne takto lepšie 2*. Od Waina sa my viac páčilo Ten a Anchorman. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Některé fórky se docela povedly a pobavily, to musím uznat, ale zamyslím-li se nad scénářem a vůbec nad tím, jak neuvěřitelnou kokotinu jsem právě zhlédl, muselo by jich být tak třikrát tolik, aby tohle vykompenzovaly. Vždyť i ty kozy Jennifer Aniston nakonec vystřihli, diletanti! Trapnost nad trapnost! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)

Reklama

Reklama