Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

caffelina 

všechny recenze uživatele

Som vážne rada, že ma tak slabé hodnotenia neodradili od pozretia si tejto skvelej komédie. Neviem či to je tým , že som divná, alebo to bolo Jennifer Aniston..ale na mňa to 100% zaberalo! Miestami som sa doslova váľala od smiechu a to ich nebolo málo. Párik z New Yorku sa náhodou ocitne v komunite hippiekov žijúcich podľa svojských pravidiel a rozhodne sa tam na istý čas zostať. Určite nejde o lacné primitívne vtípky hodné nejakej teenage usa komédie, založené len na prasárňach. Zrejme nie každého chytí štýl humoru a scén v tejto komédii, no už len Jennifer stojí za pozretie a keď máte podobný , zrejme úchylný zmysel pre humor ako ja, tak rozhodne nebudete ľutovať. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Hipísácká rádoby komedie, která hodně ztrácí svým stupidním scénářem. Mohla to být velká sranda, kdyby herci nehráli jak polena a kdyby do celého rozjetého kolotoče přidali něco originálního. Fajn byl leda tak, a škoda, že jen v malém množství, Alan Alda jakožto zakládající člen celé komunity. A body za naháče, líbí se mi, že prudérní Amerika překračuje další nesmyslné tabu. ()

Reklama

spageta 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentářů jsem nic moc nečekala, spíš jsem se připravovala na blbinu, kterou po chvíli vypnu. Nicméně se tak nestalo a pár vtípků bylo hodně podařených. Nejde o nějaký převrat, vše jde podle přesné šablony amerických komedií, ale hvězdičku navíc dávám své oblíbenkyni Jennifer a taky chci trošku zvýšit to nízké hodnocení:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych si mohl vybrat mezi ulehnutím po celodenním vyčerpávajícím zaměstnání v miniaturním bytě v New Yorku a spylutím s s přírodou mezi polonahými sjetými individuy kdesi v Atlantě, tak rozhodně volím sex na čerstvém vzduchu. Já si však z těchto variant vybrat nemohu a tak smutně konstatuji, že tohle není ráj pro filmového diváka, ale uživatelé dlouhodobě zamilovaní do Jennifer Aniston si důvody pro udělení nějaké té hvězdy rozhodně najdou. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z neznámého důvodu od filmu odcházím s dobrým pocitem, a to přesto, že zábavných okamžiků bylo zatraceně málo a těch otravných až moc. Proč nejsou Amíci schopni natočit film, kde bude nahota, bude se mluvit sprostě a zároveň bude bez nepřirozaných úchyláren (vždyť takhle nikdo nemluví!)? Budu milosrdný a dám 3* za ten, filmem možná nezaviněný, dobrý pocit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama