Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (546)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prírastok do elitnej spoločnosti aktualizovanej edície 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, ako zomriete. Tak som si povedal, že to musím vidieť aj ja. Tie dôvody z časti chápem, z časti nie. Bridesmaids sú už podľa názvu filmom pre ženy, podľa plagátu čistý mainstream a napriek tomu ma zaujali viac, ako ľubovolný diel Sexu v meste, ktorý môže na prvý pohľad pripomínať. Ak scenáristka vie, o čom píše, je nakoniec jedno, či sa jedná o nezávislú psychologickú drámu, alebo o hollywoodsku nenáročnú komédiu. Bridesmaids sú v zobrazení tráum, sebaľútosti a frustrácie opustených tridsiatničok trefné, aj keď vieme, ako to skončí, čím to skončí a kto tam bude spievať. 70%. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o nadprůměrně švihlých ženách. První hodina opravdu nebyla nic moc, ale druhá část filmu a několik fakt povedených scén (ta v letadle a Annie porušující zákon v autě) film celkem zachránily. Chybu ale vidím v nezajímavém scénáři a v hereckém obsazení. Úplně bych vystřihla sentimentální scény týkající se Anniiny cukrárny a počáteční přípitek nevěstě. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Dospělejší, jemnější a samozřejmě ženštější Superbad (resp. Superbad meets Hangover). Vtípky jsou trošku sofistikovanější, právě tak aby jakš-takš smysluplný děj zůstal v popředí a film se nezvrhnul ve sled slabě souvisejících gagů. Nová komedie Apatowovy produkce se nesoustřeďuje jen na snadno čitelný humor, ale snaží se skrze sympatickou a trhlou hlavní hrdinku vykreslit i něco o životě žen vykračujících do středního věku levou nohou. Je to příjemné, zábavné, sympatické a nikterak primitivní, takže nemusíte být ani gay ujíždějící na Sexu ve Městě, abyste si to užili :) 7/10 ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Patřím mezi bojovníky proti "filmům pro ženy". Jakmile se nějaká komedie (častěji spíše pseudokomedie) honosí tímto označením, vyhlodá to ve mně maličký předsudek. Sex ve městě je zabijácký seriál i film, podle něhož jsou baby jenom vřeštící fúrie, co umí leda tak nakupovat a chodit na podpatcích. Ženy sobě jsou ale jiné. Možná je to spoluprací s Juddem Apatowem (král nejrůznějších fekálovin jako třeba Superbad), možná jiným pohledem na lidské samice. Nejde sice o žádné veledílo, ale děkuju za ukázku toho, že my holky nejsme jenom Sarah Jessica Parker fňukající nad nedostižným panem Božským. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Vždycky žasnu nad těma vyhrocenejma americkejma svatbama. Z pojmů typu zkušební večeře fakt seru. U téhle komedie jsem se ale fakt pobavil. Bál jsem se, aby to nebylo něco alá Sex ve městě, ale zdejší humor byl naštěstí v apatowovském stylu. Potěšila mne přítomnost blicích a sracích fórů a Kristen Wiig je vtipná. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu původně hrál Paul Rudd, ale na testovací projekci ho diváci nepřijali a všechny scény s jeho postavou byly odstraněny. (Duoscop)
  • Když Annie (Kristen Wiig) čte pozvánku na oslavu, je na ní uvedeno, že se koná v sobotu. Při příjezdu na oslavu však sama řekne, že je pátek. (hansel97)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama