Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film nemusí nič dokazovať a ani sa na nič nehrá. Od začiatku do konca je to úplne typická romantika namiešaná Hollywoodom. Len tentoraz sa inšpirovali skutočným príbehom jednej dvojice. Film funguje v mnohých smeroch podstatne lepšie ako napríklad podobne ladený One Day. McAdams a Tatum sú charizmatický a obidvom to na plátne veľmi svedčí. Práve tá chémia medzi nimi dodáva filmu na znesiteľnosti a aj keď film trocha citovo vydiera, nehnevám sa na neho za to. V rámci žánru asi najsilnejšia pozícia pre romantický film. Funguje v ňom všetko a kto má len trocha rád tento žáner príde si na svoje. Síce sa nejedná o žiadnu originalitu, ale podľa môjho názoru je dakedy aj v jednoduchosti krása, čoho je The Vow jasným dôkazom. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

nuz, nebyt takychto filmov, asi by sme uz nadobro prestali verit v tu krasnu, jedinecnu, nadpozemsku, romanticku a bezhranicnu "az na veky vekov, navzdy ta budem lubit, nasu lasku nic neznici" lasku :) PS: Ak ju niekto z vas najde, ozvite sa mi. Celkom ma zaujima, kde a ako. Pripadne poslite mapu. :D ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že sa nájdu aj horšie kúsky, ale tento je príjemne dobrý, neopozeraný a nie tak trápne romantický. Channing Tatum už rozhodne nie je ten sladký chlapček a poslednú dobu sú jeho filmy pre mňa čoraz lepšie. K Rachel McAdams sa nemá zmysel vyjadrovať - skvelá voľba. Rozhodne dobrý film, ktorý keď vás vtiahne dejom a postavami, tak dostanete presne to, čo ste hľadali. 80% - 4* ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jedno klišé vedle druhého, což ovšem nic nemění na faktu, že příběh je poměrně emotivní, chemie mezi Tatumem a Rachel McAdams funguje obstojně a předvídatelnost je vykoupena řadou zručně natočených dialogů a interakcí. Ačkoliv se postupem času začnou nabalovat formou i obsahem velmi podobná vyznání lásky, tak je to vzhledem ke kontextu pochopitelné a nijak to neruší. Chyběl mi údernější (nemyslím doslovnější či sladší) závěr, který je mdlý a schází mu gradace. O herectví Channinga Tatuma bude žertovat zřejmě mnoho diváků, ovšem tato poloha mu naprosto seděla, přičemž Rachel sekundoval zdatně. Fandové romantických filmů budou spokojeni, protože se jedná o poctivou limonádu, která v sobě má malinko více hořké příchuti, než tomu obvykle bývá, což je právě její největší klad. Tradiční přístup k fenoménu "pravé lásky" zabalený do moderního hávu! 7/10! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Originální romantická komedie, která funguje ve všech směrech. Herecký výkon Channing Tatuma byl dobrý a roli neměl rozhodně jednoduchou. Naopak Rachel McAdams mě občas otravovala a v její situaci bych se zachoval nejspíš jinak. Děj sice občas kolísal, ale byl aspoň pořád něčím zajímavý. Jsou daleko horší romantiky a když se vymyslí originální nápad je to jedině dobře.. 8/10 = 80% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)

Reklama

Reklama