Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Světe, div se, líbilo se mi to. Člověk si snad jen říká, že je to moc přeslazený, chlápek moc dokonalý, ta proměna ženy v minulosti málo vysvětlená, takže nepůsobí moc uvěřitelně, ale to si dokážu představit, že spoustě lidí bude naopak vyhovovat. Romantický filmy nevyhledávám a tento jsem v klidu snesl. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není co hrát, ani co vyprávět. Ta historka se dá odříkat za 5 minut a film ji nedokázal ničím zajímavým doplnit. Reální protagonisté si prošli neuvěřitelnou situací, se kterou se vypořádat se snad ani nedá, ale pořád je to jako příběh velmi jednoduché. Je obdivuhodné, jak se s tím vypořádali. Film, bohužel, udělal z jejich osudu kýčovitou limonádu. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jedno óóóbrovitánské klišé, jehož jedinou naději zabíjí ne zrovna šťastně zvolený překlad názvu. Channing je sympatický, Rachel miluju, natočeno dobře, hudba výborná, spousta sladkých řečí a závěje křišťálově čistého sněhu. Přesto se nedostavilo pražádné mrazení v zádech nebo touha vytrhnout sousedovi jeho holku a vybrečet se jí na rameno... Inu, když se moc tlačí na pilu, větev se zlomí. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Sladké a vyšňořené až běda! Nekoná se žádné překvapení, nic, co by člověka zarazilo nebo měl nad čím přemýšlet. Připomínalo mi to část dílu jednoho ze "slavných" seriálů na tv nova, kdy se vlastně nic nestane, když jednou vynecháte. Pro náctileté holčiny to musí být úlet, ale pro normální lidi...co nezapomínají...? 40% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Život se skládá ze zlomových okamžiků... Co se ale stane, když si na ně nedokážete vzpomenout?" Paige a Leo jsou manželé a mají velmi šťastný život. Bohužel mají autonehodu a Paige si nejen nepamatuje, že Leo je její manžel, nepoznává ho, ale dokonce neví, co dělala posledních 5 let. Její charakter je naprosto jiný. Sympatická Rachel McAdams jako Paige působí v této romantické drama/komedii dobře a po boku manžela, který se jí nechce jen tak vzdát - je Channing Tatum ten pravý. Film podle skutečné události je skutečně dojemný a neuvěřitelný. Snaha Tatuma dát vše jak má být například začít prvním randem či ukazovat její život s ním jsou scény povedené. Někomu může připadat tento film příliš "sladký" nicméně jako romantický, smutný film s úsměvnými vtipy funguje velmi slušně. (70 procent) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)

Reklama

Reklama