Reklama

Reklama

Režijní debut Caseyho Afflecka sleduje události a život Joaquina Phoenixe po jeho oznámení na konci roku 2008, že ukončuje svou slibnou hereckou kariéru a hodlá se věnovat pouze hip-hopu. Ve filmu samozřejmě nechybí část tolik diskutovaného rozhovoru s Davidem Lettermanem v jeho Late Show v únoru 2009 a další události zachycující Phoenixovo výstřední a skandální chování. (Sony1994)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

Ant 

všechny recenze uživatele

A tak to dopadá, když mají dva výjimeční herci příliš volného času. Naprosto nechápu, jak mohla taková hovadina ty dva napadnout. Cítila jsem se za všechny zúčastněné neskutečně trapně, protože od začátku celé aféry bylo jasné, že je to jen vtip. Ale k filmu... Ten mě vlastně hodně bavil. Affleckova režie je docela líbivá a skutečně mě zajímalo, co z toho nakonec vyleze. Doteď ani nevím, jak to mám hodnit. Ale rozhodně oceňuju tu kuráž, naprostou originalitu a Bena Stillera. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Rozklad osobnosti a osobní vyjádření. Joaquin Phoenix se snaží být sám sebou a film jasně poukazuje na to, že v téhle době musí být člověk tím, čím chtějí ostatní lidé, aby si byl. Joaquin vypadá jako bezdomovec, nemusí nic říkat a už je k smíchu. To vše dokazuje povrchnost lidí, kteří si nepřipustí něco takového jako kroky skvělého herce ke kariéře Hip Hopu. P. Diddymu se nedivým, že ho nezval. Hlas sice Joaquin má, ale vzhled, projev, chování to bylo to, co majitele společnosti "Bad Boy" odradilo a nepovolil mu nahrávat... Když se po tom ohlédnu zpět připomělo mi to Borata... ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

An elaborate guilty hoax without pleasure. Do držky bijící okopčený BORATovský koncept a zbytečně zabitý 2 roky herecký kariéry neskutečně talentovanýho herce, který se tady pitvoří (ikdyž skvěle) - ale proč vlastně? Aby se pomstil médiím za to, že dohnaly jeho bratra k drogový závislosti a následný smrti?! Protože jako kritika Hollywoodu to vůbec nefunguje. Vtipný jsou snad jen výstupy u Lettermana a u P.Diddyho ve studiu, jinak je to skrz na skrz nudná (občas smutná) hovadina, při jejíž sledování jsem si místy připadal za Joaquina neskutečně trapně. Působilo to na mě spíš jako dobrovolný klesání na herecký dno. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Joaquin Phoenix si z celé Ameriky udělal děvku. Píchal jí tvrdě, pocuchal jí ptákem vnitřnosti a když se schylovalo k závěrečnému zúčtování, tak ho ohleduplně vytáhl, vystříkal se jí na záda a jedním dobře mířeným plesknutím jí svou šťávu rozmazal až ke krku. Přeberte si to jak chcete, ale mějte na vědomí, že Joaquin je zdegenerovaný zmrd a nehorázný frajer. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Tak to mi hlava nebere, ale jestli to všechno opravdu Joaquin Phoenix hrál a Casey Affleck zrežíroval, tak jsou pro mě mistři filmu.. Jasně ten dokument je zdlouhavej a místy blbej jako noha, ale přesáhl do hrané reality-show smyšlené osobnosti, která si půjčila jméno a tvář známého herce.. Zkrátka psycho.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Výkal byl obyčejná směs kompostu a kávových zrnek. Tuto směs měl Antony Langdon připevněnou v trubici na zádech. (Brousitch)
  • 11. února 2009 byl Joaquin Phoenix hostem Noční show Davida Lettermana. Toto vystoupení vyvolalo řadu diskuzí, když se herec dostavil viditelně neupravený a na otázky moderátora odpovídal buď jedním slovem, maximálně jednou větou, nebo vůbec. David Letterman se s ním nakonec rozloučil slovy: „Je to škoda, že si tu dnes s námi nemohl být." (Sony1994)
  • Na konci rozhovoru v Late Show Phoenix vstane, sundá si brýle a potřese si rukou s Lettermanem. Tuto neopatrnost mu Affleck později vytýkal. (Brousitch)

Reklama

Reklama