Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tam, odkud pocházím, je kněz a podvodník to samý." Mé oko již vidělo celou řadu filmů, ve kterých "někdo někoho zabíjí pro peníze, někdo se chce za něco pomstít, něco se přitom nepovede a pak se všechno povede", ale tenhle je výjimečný. JCVD totiž předvádí nevídané schopnosti - chovatel želv, šachový velmistr, odborník na drahé kamení a v neposlední řadě houslový virtuóz. Mimo to samozřejmě mlátí, kope či střílí, ale tahle část pohádky už tak vtipná není. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jako vzpomínka na staré časy to nebylo zlé. Van Damme je celkem ve formě, druhý do nemimické dvojky, Adkins, ho slušně doplňuje a společně jim to docela šlape. Je mi jedno, že produkce byla rumunská nebo ukrajinská. Zabijáci jsou svižnou ultrabéčkovou akčňárnou, která ty, co na Van Dammových filmech vyrůstali určitě potěší. 50% ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Na kategóriu "akčný film s kedysi slávnou akčnou hviezdou" to vôbec nie je zlé. Pri silných a drásavých emocionálnych scénach s korytnačkou a pri precítenej hre na husle som mal slzy na krajíčku. Oceňujem aj vycibrenú estetiku pri nádhernom kamerovom filtry "močovej" farby - potecha pre oči. Neokukaná rumunská metropola láka svojim vizuálom a všetko do seba krásne zapadá. Nostalgické a zhovievavé ***. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Pokud byl rozpočet opravdu 4 mil. USD, tak klobouk dolu, líp to totiž natočit nešlo. Proč tam není víc akce?? To bude otázka tohoto filmu. Asi se jim nechtělo za ty prachy něco navíc ukazovat, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ještě vyjádření k filtru, který tady většina lidí kritizuje, aspoň v diskuzi, mě se líbí, protože takhle vypadá Rumunsko a jeho reálie přívětivěji než když si pustíte cokoliv od Seagala, kde vládne pouze šeď, tento filtr naopak parádně zakrývá nuzné prostředí. Jinak palec nahoru a doufám, že Van Damme ( Scott Adkins to bude mít velmi těžké se prokopat do Á ligy, protože zatím nebyl vidět v žádném áčkovém filmu, stunty nepočítám a mini štěky taky ne ) nabírá druhý dech a v Ex:2 nám vytře ještě zrak! Six Bullets s rozpočtem 10 mil USD, si troufám tvrdit je v dobrých rukách, v tomto směru bude kvalita s vyšším rozpočtem ještě stoupat. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s hviezdnym akčným duom. Má dosť dobrý príbeh o dvoch špičkových nájomných zabijakoch, ktorí idú po jednom vplyvnom zločincovi, jeden kvôli peniazom a druhý kvôli nevyriešenému účtu z minulosti a tak spoja svoje sily. Spracovanie je na tom dobre, síce tempo je väčšinu času pomerne pomalé, viac sa rozbehne až v poslednej polhodine, ale dej rozhodne dokáže zaujať, je tu viacero zaujímavých prvkov a postáv, takže nemám väčší problém. A dokonca aj dialógy sa počúvajú celý čas dobre. Akcie tu moc nie je, ale aspoň tá je celkom dobrá. Až na dve, tri scény sa jedná len o niekoľkosekundové situácie, padne pár úderov, prípadne výstrelov a tým to končí. Dá sa povedať, že pôsobí plne realisticky. Natočená je celkom dobre, strihu je síce o trochu viac, ale nie je to nič zlé, akcia pôsobí drsne, nájde sa tu niekoľko slušných krvavých efektov. Ale akcia celkovo je tu ustúpená do úzadia, keď príde, tak sa na to pozerá celkom dobre, ale nie je to nič, čo by sa oplatilo pozrieť znovu. A nanešťastie aj súboj Van Damma s Adkinsom je na tom rovnako. Najviac sa mi páči úvodná hitmanovská akcia. Herecké obsadenie je samozrejme výborné, Jean-Claude Van Damme a Scott Adkins v hlavných úlohách, obaja sa pokúšajú hrať a ide im to dobre, hlavne Van Dammovi a ani vedľajšie postavy moc nesklamú, nie je tu nikto, kto by prekážal, len hlavný záporák mohol byť lepší. Réžia a technická stránka sú v rámci rozpočtu celkom slušné, len ten kamerový filter si mohli odpustiť, ale po čase sa naň dá zvyknúť. A na to, že sa jedná o film z východnej Európy, tak sa zbavil väčšiny jej hlavných záporov, lokality a aj vedľajšie postavy boli vybrané tak, aby to neurazilo. Určite nemôžem povedať, že by som bol plne spokojný, od filmu s takýmto obsadením čakám hlavne výborný akčný film s množstvom kvalitnej akcie, čo sa síce nestalo, ale dej a postavy ma bavili, takže určite nie som ani sklamaný. Posledné dva Van Dammove filmy Pastier a Univerzálny vojak 3 ma bavili viac, toto je skôr na úrovni filmov ako Zástupca veliteľa. 72% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama