Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (86)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Nad soutěžními pokrmy se mi sbíhaly sliny ("Neuvěřitelné. Udělala luxusní předkrm z něčeho, co se dává žrát psům."). Napínavost soutěže a zajímaví soutěžící. Někde mezi: Ramsayova neblaze proslulá hrubost - není to kultivovaný projev, ale často je vtipnej ("Podívej, jak z toho salátu kape. Jako pochcaná tráva. *okoštuje* A chutná to taky tak."). Mínusy: Až třetina soutěžících vyloženě nesympatická. Vztahy mezi nima se i poměrně rychle hrotily (pikantní srovnání s méně agresivníma juniorama : "'Nazvala jsem to Procházka lesem.‘, ale prosím vás! Nesnáším ji. Ve škole jsem takový holky mlátila."). Plýtvání jídlem - každej z porotců si zobne a zbytek letí do koše. Hodnocení (po 4. a 5. sérii): 74%. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay umí dát snad čemukoliv štítek "kvalita". Nesmírně jsem se u toho bavila. Navíc to, co Gordon o jídle řekne, je pro mě téměř písmo svaté, tolik si jeho názoru vážím... není o čem debatovat... Musím to doporučit všem, kteří až tolik nemusí klasické naučné kuchařské pořady, ale na vaření se dívají "obklikou".. Go, Ramsay, Go!! ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

ten puclík Elliot si mě prostě získal už od prvního dílu první série a nepustil až... doteď. A co pak Ramsey (s tím jeho přízvukem :) ) a Bastianich. Nedá mi to - musím porovnat s českou verzí: americká verze má oproti české alespoň tři obrovské výhody: 1) soutěží jsou opravdoví amatéři (ne šéfkuchaři či jim podobní), 2) v porotě sedí opravdu ti, co jídlu opravdu rozumí a umí se k uvařeným jídlu pořádně vyjádřit (narážím na Filipovou v české verzi) a za 3) je to čistě jen a jen o jídle a trošce rivality mezi soutěžícími (ne o tom, jak společně bydlí v chalupce a jak se mají, či nemají rádi) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Během týdne shlednutá celá třetí řada. Jestli tohle není závislost, tak nevím. Ramsay, Graham a Joe jsou výborní soudci a rozhodně to nejsou nesympatické svině, jaké momentálně předvádí česká verze. Masterchef navíc umí skvěle dávkovat napětí a emoce, které nikdy nepřekročí tu pomyslnout hranici vkusu. Neoblíbenci: Ryan, Tali, Josh. Oblíbenci: Monti, Frank, Cowboy Mike, Stacey a Christine, před jejímž handicapem klobouk dolů. Skvělá zábava hodná pěti hvězd. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Začal jsem hned z ostra druhou sezonou a mám za sebou první tři díly. Tři konkurzy a selekci soutěžících. Zatím říkám, že je to něco naprosto skvělýho. Amíci se zase předvedli. Poprvé mi nevadil ten jejich okatý entuziasmus a věčné slzy a objímání. Ano, bylo to 120 minut emocí a těším se na další pokračovaní soubojů kuchařů. A navíc jdu dohnat tu první sezonu. Gordon je šéf, skutečný šéf. Respekt. AKTUALIZACE: První sezona dokoukána a jen potvrzuji to, co jsem již k tomu napsal. Ano, byla to šou, kulinářská šou a tak to berme. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama