Reklama

Reklama

Nude Nuns with Big Guns

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při skládání slibu na jeptišku je sestře Sarah zkorumpovaným duchovenstvem vymyt mozek, je zneužita a omámena. Na pokraji smrti způsobenou smrtelnou dávkou léků, obdrží sestra Sarah zprávu od Boha, který jí řekne, aby se všem, kdo ji ublížili, pomstila. Vyzbrojena boží vůlí a arzenálem velkých zbraní, rozpoutá Sarah Soudný den pro své bývalé mučitele. Když si církev najme nemilosrdný motorkářský gang "Los Muertos" aby ji vystopoval a zabil, brzy zjistí, že je tato sestra pěkně drsná "matka". (Castle)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Drogy sa dostanú všade , výnimkou nie je ani oltár. Ich distribúcia " ihlou napichnutými " mníškami je pre farára ok-bizz . Celé sa to nakazí , keď miestnemu gangu " utečie " jeden práškom nadupaný balík , ktorý má hodnotu pre všetky 3 strany . Začnú sa ozbrojenou aj " bordel " formou stínať hlavy. Jedna ovečka však vypočuje hlas všemohúceho a naladí sa na cestu pomsty....Obyčajný nunsploit , s neuveriteľne intenzívnym a doslova sileným výskytom primárnych aj sekundárnych ženských pohlavných orgánov na jednu minútu. Pre niekoho možno ee , ale pre Mňa to určite snímku uberá , aj keď neviem z čoho. Espaňa / Mexicanos by to vylisovali ďaleko viacool. Bodíky za predstavu , ako by sa toho zmocnil GRIND , ktorý by uprosil RODRIGUEZa. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Holy shit! Doslova! Naprosto chápu těch 44%, opravdu chápu. Ale já v tom spatřil cosi relativně zábavného. Buďme upřímní. Je to stupidita nejvyšší míry! Filmové C, D, Z. Nevím, kde na stupnici se to objevuje. Skoro to chvilkama vypadá jako studentská tvorba. Ale chvilkama je to tak skvěle nadnesené a vtipné! Jasně. Naprosto nesmyslné kvanta nahoty (navíc nepříliš hezkých lidí), a ty herecké výkony jsou k smíchu. Možná to tak ale mělo být. A musím říct, že hlavní padouch je naprostá klasa! ()

Reklama

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé béčko, které si rozhodně s nějakými ratingy přístupnosti hlavu nedělá a pasáž bez záběru na nějakou tu nahou sestru delší než 3 minuty byste hledali jen stěží ... z čehož plyne jedna podstatná věc a to že se vám během filmu začne stěhovat krev z rozkroku zpátky do mozku a vzniká přímá úměra mezi tím jak moc vás už nahaté holky omrzely a tím jak moc se nudíte. Ano jsou tu úsměvné momenty ale jinak celkové tempo je spíš uspávací a ke konci si uvědomíte, že je to vlastně nuda a už pokukujete po hodinách kdy už to skončí ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No neviem, ja som čakal o niečo väčší a krvavejší masaker, ale akcie bolo pomerne dosť, takže priemer. Je to dobré na odreagovanie a netreba pri tom premýšľať: Mníška si proste zoženie zbrane a likviduje jedného "bad guy" za druhým. O niečo viac sa mi však páčil filmík s podobným námetom Run! Bitch Run!, ktorý bol o dosť drsnejší. ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Autorova záliba v grindhousu a inspirace Rodriguezem a Tarantinem je očividná, avšak chybí mu ten správnej, stylovej um. Vzít tuhle látku pod křídla Rodriguez, tak věřim, že z toho udělá druhou "mačetu". Přitom Guzmanův předchozí film nebyl vůbec špatnej, ačkoliv vzpomínám, že v jistých chvílích to byla taky trošku nuda, ale tyhle jeptišky jsou prostě nuda od začátku do konce. Ještě k tomu je to docela hrozně zahraný, a hlavní záporák vůbec nemá to správně zlounský charisma. Hlavní hudební motiv, kterej se tady nejčastěji opakuje, je samozřejmě hlavní hudební motiv (maximálně jenom lehce pozměněnej) z Rodriguezovy Planety Teror, takže tady rejža originalitou taky zrovna nehýří. Aspoň, že těma kozama tady nešetřili :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Část tohoto filmu jsme mohli zahlédnout v režisérově předešlém filmu - Run! Bitch Run!, kde jeden z vrahů doma kouká na film, a to právě na Nude Nuns with Big Guns. (Dlee)

Reklama

Reklama