Reklama

Reklama

Den matek

Trailer

Obsahy(1)

Slavná vyvražďovačka podle Tromy! Jak nejlépe potěšit svou matku? Každý má svůj způsob, někdo nosí květiny, někdo pomáhá při uklízení. Bratři Addley a Ike mají jasno. Jejich maminku nejvíce potěší, když znásilňují mladé dívky, mučí jejich bezbranná těla a nakonec je brutálním způsobem zabijí. To se stává osudným třem mladým kamarádkám, které si vyrazí na výlet do lesů, kde sídlí šílená rodinka... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový slasher, ktorý je debilný nielen svojimi postavami, ale aj spracovaním. Trojici hlavných hrdiniek, ktoré mi prišli nesympatickejšie ako podivná rodinka záporákov, som želal smrť už od úvodu. Drsnosť niektorých scén je zabíjaná neskoršou komičnosťou a nelogičnosťou. Áno, tri postštudentky, ktoré sa poštia už pri prasknutí konárika, si v závere takmer hravo poradia s dvoma ostrieľanými (aj keď polodemetnými) chlapmi. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dobře zkombinovaný horor s komedií zasazen do lesa,obstojně zdařilý scénář,který sice není kdoví jak dokonalý,zato funguje tak,aby nebyl zas tak špatný. Jako Texaský masakr motorovou pilou nebo Poslední dům na levo,jen se tam trochu snad možná zasmějete. Jakmile jsou děvčata unesena,tak film se přelívá do hororu a to dost dobře a zvláště ten otevřený konec. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám pro podobné snímky pochopení, ale tady prostě není, čeho se chytnout. Jednu hvězdičku dávám za dobře naaranžovaný "dům smrti", za který by se nemusela stydět ani čarodějka z Blair. Ovšem celkově vzato (ačkoliv jsou mordýři extrémně nechutní), na vyvražďovačce, kde se skoro nevraždí, můsí být prostě něco špatně... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Setkání s TROMOU č.4!Setkání č.4,ale poprvé s vážně pojatým filmem(Toxic Avanger1,2 a Terror Firmer jsou spíš parodie sami na sebe).Den matek je čistě horrorový zářez a hned to na mě udělalo i mnohem větší dojem.Herci už nejsou tak neskutečně otřesní,scénář se sice pohupuje nad jámou zvanou děsběs,ale v pohodě,masky a efekty na alespoň již béčkové úrovni,zkrátka u mě pokrok nahoru.Celý je to sice chvilkama neuvěřitelně nablblý(scéna,kdy jedna z žen/obětí spustí druhou z okna z domu smrti,ta dům oběhne a vrátí se dveřma toho baráku zpátky do oné místnosti,to je fakt těžkej kalibr 8D),ale je zde jak hodně násilí,tak tý prvý "osmdesátkový" nemilosrdný atmosféry.Dobrý! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Podle úpoutávky jsem si představoval úplně něco jiného (a tak jsem si to pustil až skoro po měsíci co jsem to dostal od kamarádky). Překvapilo mě to, jak je to solidně natočené a zahrané (tím myslím tu rodinku sadistů). Bohužel film má nic moc úvod a závěr, ale prostřední třetina je velmi podařená. Den matek je přesně tím filmen, za co lidstvo jednou skončí v pekle, film co musí odsoudit každý normální člověk a filmový fanoušek oněch normálních filmů. Pro milovníka pokleslého braku je však tato podíváná zcela průměrná. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Dům použitý ve filmu byl skutečný dům. Nachází se v lesích Newton v New Jersey. (Chatterer)
  • Film stál jenom 150 000 US dolarů. (Halloween9)
  • Z filmu bylo vystříháno 14 minut a film dostal nálepku mládeži nepřístupno. (Rodriguez)

Reklama

Reklama