Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Seriálová napodobenina Lásky nebeské? Nemyslím si, jen si to bere inspiraci a tolik to netlačí na pilu jako všechny ty trapné filmové napodobeniny. První díl jsem musel trochu přetrpět, ale pak těch 7 dalších uteklo tak rychle. Tak moc fajn propletenec lidských příběhů. Nic tu není násilně naroubované ani propletené, přesto to dokonale funguje. Ideální girlfriend-friendly materiál. 7,5/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Inteligentní komediální seriál, kde každý díl je složený z trojice povídek, které se někde nenuceně prolnou a někdy ne. Na to, kolik nám seriál za těch 8 dílů představí postav, působí i tak příjemně kompaktně a díky rozmanitosti jednotlivých příběhů nepřechází ani trošku do stereotypu. Navíc, povídky si udržují velice vysokou kvalitu a i když se sem tam objeví něco, co mě úplně neosloví, pořád tam jsou super střípky, které zaručeně svým laskavým humorem rozesmějí (třeba hnedle úvodní povídka s Gregem Grunbergem a Jennifer Love Hewitt je geniální). Prosil bych druhou sérii a méně odrazující cover. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

8/8 Miloučká série, ve které je každá epizoda složena z trojice volně propojených minipovídek na téma láska. Není to nic patetického, je to chytrá komedie se zajímavým obsazením. Hlavní hrdinka je těhotná, ale to dítě není její... Takže je to výhoda nebo nevýhoda jít s tímhle na rande? Jennifer Love Hewitt, Lindsay Price, Krysten Ritter, Michelle Trachtenberg nebo Frances Conroy, Anna Camp a Jaime King, ty všechny jsou tady k sežrání. A ano, všechno to do sebe nakonec zapadne, takže z toho člověk může mít fakt dobrý pocit. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Exteriériově natočený sitcom beze smíchu a taky bez vtipu. Parta zpovykanců si prožívá vymyšlené a nereálné vztahy a řeší je na úrovni dětí ze základní školy. Nejlepší ze zdejších hereckých výkonů by se daly označit - s přimhouřeným okem - za průměrné. Je to soap opera, kde je minimum zápletek aspoň trochu zajímavých, takže jedním z mála jejích kladů je, že má aspoň rozumnou délku. A že už nenatočili další řadu. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku naprosta spica. Kazdej pribeh vtipnej a vyborne natocenej, bohuzel i tady to postupem casu zacalo trochu upadat a vtipnost se pomalu ztracela; ale neni to tak rapidni jako jinde. Musim uznat, ze tenhle serial je vazne dobrej a urcite by si zaslouzil vic dilu a druhou serii. No a Becky Newton je skvela, vtipna, vyborna, nejlepsi. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama