Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol fakt super, plný humoru a príjemnej atmosféry a zaujímavých situácii. Naneštastie nasledujúce diely už poľavujú na humornej stránke a aj tá dejová občas stráca na invencii a sem tam pomrkáva po klišé. Stále je to celkom príjemne a človek sa aj zasmeje, ale už to nie je rovnaká latka, akú nastolila prvá epizóda. Slabšie 4*. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvním díle, takže zcela subjektivně hodnoceno pouze 45 minut. Nicméně jsem se opravdu nasmál. Jedná se nevulgární a příjemný humor, který je našroubován na každodenní a obyčejné osudy party lidí. Naprosto nářezová byla scénka v letadle s Jennifer Love Hewitt, to mě dostalo do kolen. Rozhodně budu dál sledovat, přičemž předpokládám, že se osudy hlavních postav více protnou. UPDATE: po třetím díle si seriál stále drží kvalitu! [720p], 9/10! ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený seriál, škoda, že se další díly nenatáčejí. Připomíná to Sex ve městě, kdy první řada byla taky vtipná a pak to zvážnělo, takže možná by tenhle seriál potkal podobný osud. K jednotlivým dílům: 3.díl je nejslabší, jinak do 4.dílu je to na pět hvězd, ale pak jsou další díly dobré, ale ne, tak jak ty dřívější (s výjimkou toho třetího). K hercům: Velice sympatická je Becki Newton i Greg Grunberg, kdy po Hrdinech jsem měl obavy, jak zapadne a zahrál svou roli velice dobře. Zajímavost tohoto seriálu je, že mnoho herců, kteří se objevili hrálo i v seriálu Jak jsem poznal vaši matku - hlavní ženskou rolí počínaje a postavou prodejce párků v poslední epizodě konče (Ranjit v HIMYM). Jinak propojení dílů, kdy se postavy třeba potkají na ulici, jsou sice zbytečné, ale příjemné zpestření to je. Navíc formát 43 minut by podle mého byl pro tento typ seriálu nepoužitelný, kdyby nebyl rozdělen na různým způsobem propojené jednotlivé povídky. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Osvěžující zpracování příběhů o lásce, které jsou nenásilně propojené dvěma hlavními postavami Annie a Juddem. Po pilotu proběhlo přeobsazení, to že K. Ritter nahradila M. Trachtenberg mi ani trochu nevadilo, na druhou stranu ztráta P.Adlon mě mrzela. Příběhy jsou originální a skvěle zpracovaný. Můj oblíbenej je s Jennifer Love Hewitt v letadle. A epizodka s Ashley Williams, Jamesem Rodayem o tajných úchylkách. Povědomé tváře z jiných seriálů mě vždycky potěší. Humor tady je fajn a nenucený. A konec? Konec byl taky skvělej. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno dle jediného dílu, pročež následující řádky bez výpovědní hodnoty. Nebýt toho, že jsem byla zuřivě zabraná do reorganizace knihovny a nestihla včas přepnout/vypnout TV po Zamilovaném Shakespearovi (jenž si v dabingu znovu rozhodně nestřihnu, možná už ani v originále), o existenci tohoto seriálu bych se patrně nikdy nedozvěděla. Nevím, zda jsem narazila na špatnou epizodu nebo snad sérii, ale vtipné mi to nepřišlo. Spíš patetické, obzvláště ve chvíli, kdy se otec na třídní schůzce omlouvá za svoji osobu a dojemně prosí ostatní rodiče, aby si své antipatie vůči němu nevybíjeli na jeho dceři. Dalším bodem programu.... Dívčina ujíždí na uniformách, takže si její kluk vymyslí footfetish, aby nebyl pozadu a neví, jak z toho ven. No, repete už asi nedám. Ovšem natolik debilní, abych došla k ovládači a program přepla, to zase nebylo, takže dvě hvězdy. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama