Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak toto dílo Asylum naprosto "zabilo." Na tuto verzi Bitvy o Los Angeles jsem se docela i těšila. A to nejspíš hlavně díky excelentnímu plakátu. Jakmile se vám dostane tvorba tohoto studia před zraky, spatříte v jejich tvorbě možná nějakou škodolibou radost a výsměch, stejně jako zvrácený obdiv tomu, co za neuvěřitelné kousky dokáží jeho kreativní pracovníci vytvářet:) Ale Bitva o L.A. byla skutečně velmi velká bída a nepodařené na tomto filmu bylo snad vše. Možná to na mě bylo příliš akční, jen se stále střílelo, takže postupem času už to přestávalo být i jakkoli inovativní, a stejně to děj nikam neposunulo. Vetřelec v podobě pilota, který přiletěl někdy z roku 1942, hlavní hrdinka, která si zřejmě hrála na "Nevěstu krví zbrocenou", hrouda laciných triků, špatných či nelogických scén a podobně "kvalitních" dialogů. Tuto bitvu Asylum nevyhrálo. "Vypadají jako světlušky." - "Cože?" - "Vždyť víš, ty v bažinách, co samy svítí," "Musíš se uklidnit a vnímat tu loď." :) ()

vlKousek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím na co uživatel Pavels94 koukal, ale já jsem koukal na další hodně zdařilý výblitek společnosti asylum, střílet revolverem na lítající talíře, tvářit se u toho fakt drsně, to dokáží fakt jen v tomhle filmu :D Efekty jako kdybych v loutkovém divadle mával poklicí od hrnce přivázanou na tlaničce od bot. Sračkaaaaaa, ale příšerná :)) ()

Reklama

Shitonit odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja Kunda versus E.T.mimozemšťan ! No do svatý díry, co to jako kurwa mělo bejt ?? Hrstka pomrdanejch mariňáků pobíhá semotamo a snaží se zachránit ten náš pojebanej svět před totálně totální emzáckou zkázou. No, to k ději. Dál to vymrdal už jen režiser, scénárijuš, ředitel kamerostroje a ten pičus, kterýho někdy něco tak vymrdanýho napadlo. Doufám že ho co nevidět napadne pěkně vypasená mimozemská obluda, a třímetrovým čurákem mu vymrdá prdel !!! Kurwa ! Hodinaapůl mýho pohodovýho lajfu je v totálně v totální mimozemský prdeli !!!!!! ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorého vizuálne efekty sú niekde na rozpočte 40USD po zdanení (poprípade možno ani to nie ak sa im podarilo zohnať nejaký free program). Vojenská základňa v starom hangári. Tvorcovia budovu asi najskôr vyberali podľa toho, aby bola čo najväčšia. Bez ohľadu na to či ešte drží pokope. Hlavne nech je to kua veľké, však Los Angeles. Vojenské velenie v nejakej drevenici s vybitými oknami. Prvá pilotka stíhačky ktorú poznám čo má botoxové pery. Nekonečné zásobníky sú samozrejmosťou. Vo filme sa dozvieme zaujímavé veci. Napríklad, že stíhačky môžu štartovať na šotoline a skalách, že keď granát vybuchne asi 20 cm od auta, tak to ostane neporušené, že mimozemské roboty vyzerajú ako veľké mixery so samopalom na streche, že stíhačka môže havarovať tak, že sa zapichne do strechy a nejaví známky poškodenia, že kozmická loď sa dá zostreliť jednou guľkou a tá loď v zápätí exploduje, že sa dá z 50m výšky dopadnúť na rovné nohy, že niekto zo 40-tých rokov je poslaný do budúcnosti, aby bol poslaný do prítomnosti, že mimozemšťania obľubujú lentilky. No a to čo sa deje v materskej lodi, je proste epické a nezabudnuteľné. Film by mal byť žánrovo zaradený aj do kategórie horor. Miestami som sa fakt bál... o svoje zdravie. Keď to tak podtrhnem a spočítam, tak: 5%. Odpad! ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Hele už jsem viděl větší odpad. Když jsem viděl jakej to tady dostalo hejt, tak jsem si řekl, že to musím vidět. A jo, má to spoustu hovadin, ale když vypneš mozek, tak uvidíš nějakou akci, pár známých tváří, trochu přehrávání, nesmyslů... Ale dokoukat se to dá. Navíc některé vojenské postupy jsou tam správně, vojáci sbírají střelivo od padlých druhů (to se moc nevidí), takže pořád neřvou, že nemají co střílet. A celkovej koncept taky není zlej. Jen je z toho cítit lacinnost. Na 2 hvězdy tak akorát. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama