Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Největší problém Atrocious je dle mého to, že film nemá na svojí délku hodiny a čtvrt dostatečné množství náplně. Většinu stopáže pak zabírá chození po lese, což dokáže průměrného diváka (rozuměj diváka nafandícího žánru FF) nepříjemně odradit. Mně osobně to nevadí. Viděl sem ručně točené filmy různých kvalit a jsem proto zvyklý, na to co se má stát čekat. Trpělivě a bez toho abych se naštval. A určité kvalitní a momenty se tomuto kousku vytknout nedají, dokonce i poměrně dobře a atmosféricky natočené lekačky. Určitě tři zasloužené hvězdy. ()

beba789 

všechny recenze uživatele

Strašně to natahovali ...něco se začlo dít přesně v půlce filmu jako v Paranormal activity 2.Ale zase o proti PA2 je to větší lekačka a určitě lepší příběh.Herecké výkony jsou průměrné.Samotné postavy jsou snad jedni z nejhloupějším co kdy v hororu byly.Konec zajímavej a děsivej.Na jeden nudnej večer to nebylo špatné.43%. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na další duchařinku typu Záhada Blair Witch a dočkala jsem se totální nudařiny. Dva sourozenci chtějí natočit něco o dívce, o které traduje legenda, že se zjevuje v místním lese. Natáčí tedy každý krok, což po půl hodině stopáže o ničem začne hodně vadit. Pak se konečně začne něco dít (v hlavní roli pes), jenže pak se zase nic neděje. Když nakonci lítají s kamerama po lese, čekáte, kdy konečně přijde lekačka, bubák nebo jakýkoliv náznak strachu pro diváka, jenže toho se nedočkáte. Úplný závěr filmu má přetočit zápletku, nejspíš šokovat diváka, pro mě nelogické, zbytečné a hloupé. (SPOILER: Schyzofrenní vražedná žena má šťastné manželství a 3 děti) PS: Dvakrát jsem musela stlumovat zvuk, protože ječení a pištění hlavní hrdinky bylo nesnesitelné. Nevadí mi, když se v hororu ječí, dodává to na atmosféře, ale tohle bylo vážně moc a ještě k tomu naprosto zbytečné, tedy ve chvílích, kdy nám kamera neukázala, proč ječí. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to fakt nuda tyhle rádoby remakey Blair. Neskutečná nuda. A se závěrem, kdy známe vraha, to totálně posrali. Naprosto to anuluje pointu použití kamery, které mělo diváka o to víc zatáhnout do podkladu "podle skutečnosti" a jeho smysly do bidné reality bezmoci onoho realistického děje na základě nadpřirozené esence. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Atrocious vyniká především v tom, jak se mu daří navozovat uvěřitelnost - herci jsou přirození, kameru nedrží odborník a v ději nejsou žádná nahnilá rajčata, díky nimž by si divák rázem uvědomil, že se dívá na film podle scénáře. Doposud je vše v úplném pořádku, takový lepší standard. Co z Atrocious ovšem dělá naprostou pecku, je opravdu hodně děsivý závěr, za který jsem byl v jednu hodinu ráno upřímně obrovsky vděčen, jelikož u filmů se bojím velice rád. Za závěr Atrocious by se nemusel stydět ani Hideo Nakata. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama