Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Nebyl to vyloženě průšvih, ale jinak klasická "dvojka" hororu...trochu se přitvrdilo a akce nastoupila velice brzo a jen tak na tempu nepolevila. Bohužel, vše bylo tak trochu předvídatelné a co se efektů a "hrůz" v prostorách jinak velice atmosférického sanatoria týče, tak nic moc nového nepřináší...opět ty protáhlý ksichty (což vzhledem k zápletce asi má logické opodstatnění) a podobný lekačky. Uvítal bych něco nového a více šokujícího...Na druhou stranu, potěšila mě hlavní zápletka, která vlastně někoho vůbec na ono místo přivádí znovu i zvrat v podobě nečekanýho "obyvatele" sanatoria. I závěr ušel. Když vezmu pro i proti, jsou to poctivý 3*. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudnej rozjezd ale potom co začne bubáctví v blázinci je to ve starejch kolejích a člověk se opravdu bojí. Že je to kopie jedničky to mi snad nevadí když byla dobrá. Samozřejmě pobavil i korejec co pronesl větu MENŠINY TO VŽDYCKY SCHYTAJ JAKO PRVNÍ a asi 5 minut nato jako první ve filmu zařve :)))) Bohužel poslední třetina se starým známým už výrazně kulhá a za posledních cca 30-40 minut přijde už jen jedna lekačka, což je škoda. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Prvý diel found footage hororu Grave Encounters nebol ani trochu originálny, ale hlavne kvôli pár pôsobivým momentom sa jednalo o vcelku vydarenú záležitosť. Pokračovanie však ale oproti jedničke pôsobí ako bohapustá sebaparódia. Partia študákov nejakej filmovej fakulty sa rozhodne navštívíť blázinec z jedničky a dokázať že to nebol film, ale realita. No a čaká ich tam presne to isté čo čakalo hrdinov prvého dielu, pretože toto pokračovanie jedničku dejovo priamo kopíruje. Najhoršie je že tentoraz sú hrdinovia skutočne nesympatická sebranka vyhulených teenagerov, ktorým som za ich hlúpe kecy a debilitu želal smrť už od začiatku. Zhruba dve tretiny filmu sa okrem nudného rozjazdu dali v pohode stráviť. Posledná tretina je ale skúška divákovho vkusu a vyvalí sa na vás toľko nezmyslov a klišé, že je to až nechutné. Záver až drzo vykráda Evil Dead 2 a posledný záber je už vyložený výsmech. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zklamalo. První díl byla parádní žánrovka od který jsem nic nečekal a nakonec jsem se i dost bál. A do teď to považuju za 3 nejlepší Found footage film. A že jich je plno. Na dvojku jsem se dost těšil. Ale od prvních pár minut jsem zjistil že čichám průser. Jde o to že tady se do 40 minut ani k blázinci nepřičichnem, vidíme jen pár scén kde mladí lidi kalí, a blbnou. Což mě teda vůbec nebavilo. No a pak se dostaneme do blázince a.... Nic. Od začátku tu jsou lekačky, žádné bouchání dveří, žádný náznaky prostě hned se tu snaží film vylekat. No a to vůbec nefunguje. Zatímco v prvním filmu tu duchové jsou spíše na konci tak tady jsou hned od začátku takže nuda. pro mě lehký podprůměr. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No zezačátku sem se docela bál, o co tu půjde, protože to začlo tím dokumentem o tom, jaká byla a nebyla jednička, což se mi moc nezdálo chytrý. A pak už jenom ten nápad, že se to opravdu stalo, tak se tam pojďme podívat ne? A pak už to prostě melo podobnej náboj jako jednička, čehož sem se až bál, aby to prostě jenom nebyla kopie, ale nebyla. Bylo tam dost novjech prvků, který tu dvojku tolik nepotopily, ale pro mě spíš oživily. Co se týče toho top, tak asi když utečou, jedou si výtahem a objevej se znova v tunelu, to bylo parádní. No a koncovka celkem překvapivá, že ho budova takle pustila, ale jo, povedlo se, žádnej propadák z toho nebyl... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)

Reklama

Reklama