Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti minutách jsem se začal křižovat a připouštět si, že se budu muset jít vyzpovídat (opět) z marnivosti. Nepůjdu! Stalo se něco málo vídaného - FF v kombinaci s milým překvapením. Že se FFka rozjíždí jak zabrzděnej vlak, to už bývá skoro pravidlem, ale kdyby měly všechny takový nářezový konce, měl bych se jak prase v žitě. Viděno ve dne s doporučením pustit si to v noci, protože věřím, že závěrečná, pomalu půlhodinová noční naháněčka musí být ještě daleko lepší. ;) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Evidence i přes svůj skromně vypadající úvod a nejistou dramaturgii něčím určitě láká, zásadní trumfy z rukávu ale nakonec rozhodně nevytáhne. V druhé polovině totiž to, co vypadalo poměrně neotřele, sklouzne k hystericky ječícím postavám, které si mění kameru a zabírají nohy a pozadí svých přátel prchajících před nimi. Tlachání kvarteta kamarádů u ohně nabourá ohavný jekot, snad nějakého zvířete, snad hloupého srandisty. Alkohol nepříjemné pocity zažene, stejně jako ataky blba za kamerou, který chce mít všechno pěkně na pásce. Běhání po nočním lese, sledování chvějícího se křoví a chaotické hledání beztak už mrtvých hošanů ale začne posléze velmi nebezpečně docházet dech. Co zbylo? Jen jeden pár koziček a poměrně velký, zato dle mého hloupý prostor ke spekulacím. Žánr značně vyčpělého found footage nicméně využitý velmi solidně, o tom žádná!! ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako obvykle! Amatérský kameraman má parkinsona, v lese jsou nějací bubáci, hysterické kravky ječí, namachrovaní idioti se mění ve vyděšené trosky a všichni dohromady se chovají jako banda právně nezpůsobilých mentálů. Pak k se ale cosi zvrtne a místo do obvyklé žumpy to vyústí do totální, dojezdové noční můry naspídovaného programátora Halflajfu. Konečně zase někdo našel pásku, u které se jeden paranormálně neuaktivizoval obvyklým kokotickým schématem "jsem zneuznaný retard, ale mamka mi koupila kameru a točit s ostatními chlapci amatérské porno s duchy už mě nebaví". ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Výborná ruční kamera a velmi dusná atmosféra, na kterou to zpočátku nevypadá, ale jakmile přijde sami to poznáte (a to na maximum). Tak silné lekačky jsem měl naposled u REC! Poslední projekt před EVIDENCI jsem zhlédl velkou zívačku - Texaský masakr motorovou pilou: Počátek ten jsem zametl pod stůl a pustil jsem se do nečekaně silného snímku a prakticky zadarmo. H. Askins se nesnaží být nuceně strašidelný (Anakonda) a nechce být komerčně viditelný (Saw 3 ,4, 5, 6, 7 ,8...). Doporučuji tenhle snímek, který je neočekáváný a přitom tak silný! ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Začnem tým najväčším negatívom filmu, a to je jednoznačne kamera. Na kameru vo Found Footage filmoch som zvyknutý, ale čo sa predvádzalo v tomto filme, tak to mi liezlo na nervy už od začiatku. Klasika bola aj tým, že polovica filmu sa nič nedialo a posledná polhodina bola nepretržitá akcia, ktorá ma už začala niesmierne nudiť, a čakal som kedy to skončí. Filmy a to hlavne horory z lesa bývajú pre mňa veľmi zaujímavé, ale žial tento film až taký zaujímavý nebol. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)

Reklama

Reklama