Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (64)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zajímavý snímek. Co na něm oceňuji nejvíce, je to, že ať se to odehrává v jakékoli zemi, tak že se tam ve filmu skutečně mluví tím jazykem a ne filmy typů, no a co, že se to odehrává ve Francii, stejně se tam bude všude mluvit anglicky a všichni vám přece ve Francii rozumí anglicky a jsou strašně ochotní tak mluvit. A tady? Když jste byli ve Francii, mluvilo se francouzky, Rusi si mezi sebou povídali rusky. Brazilka mluvila na svého "přítele" portugalsky, ale v letadle do USA anglicky...což teda musím podotknout, že tam vůbec lidi nějak moc uměli jazyky:) Já umím mým rodným, dejmetomu anglicky, něco španělsky a úplné minimum němčiny a francouzštiny a třeba ta sestřička od zubaře, co žila ve Francii, byla Ruska, ale když byla na návštěvě za sestrou, ještě i plynně mluvila anglicky...jooo..tak to klobouk dolů, ovládat takto perfektně tři světové jazyky, to by byl můj sen. Celkově se tam tedy objevila - angličtina, francouzština, ruština, portugalština, slovenština, němčina. A ano jsem strašně uchvácena jazyky:) Jinak, co se týče herců, tak výborné - J.Law, A. Hopkins, R.Weisz, slovenské herečky (teda Danica se tam fakt jen mihla), i ta brazilka byla velmi příjemná. Charaktery postav, jejich příběhy, to vše bylo zajímavé a výborné. I proplétání jednotlivých příběhů bylo řešeno velmi decentně a co se týče konce....super...na jednu stranu dobrý na druhou ne, v podstatě otevřený. Jsem velmi spokojena, ale do té 5* tomu přece jen něco chybělo, možná trochu více šťávy. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Cože?! 65%? Tak to ani náhodou, vážení! Nebýt toho, že tam vystupují dvě až tři slovenské herečky, není tato slátačka zajímavá absolutně ničím. Příběhy nemají smysluplné propojení, neplyne z toho žádná myšlenka ani záměr k myšlenkám, není to artové, romantické, dramatické, milé nebo sympatické, za to je to neskutečně dlouhééééé! Jedna rána z milosti, za scénku na letištním hotelu. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Fernando Meirelles se pustil do trochu jiných vod, než jsme u něj byli zvykem. Na podobné filmy, kde figuruje spousta "hlavních" postav, a celý příběh je vlastně mnoho linií různé pospojovaných, se musí docela opatrně - aby z toho nebyl chaotický spletenec - ale když se to podaří, tak vznikají dílka jako je Láska nebeská, Magnolia nebo třeba Intermission. 360 ale zůstal někde na půl cesty - kdy některé příběhové linie jsou absolutně o ničem, nudné a zbytečné (žena ruského bodyguarda a zubař), a některé jsou naopak tak skvělé, že jim to, být pouhou linií ve filmu trochu uškodilo (propuštěný trestanec (Ben Foster) a brazilská dívka). Trochu mne i mrzí, že Meirelles nevyužil herecký potenciál jaký měl k dispozici (Anthony Hopkins jakžtakž, ale Jude Law ani Rachel Weisz nemají žádný velký prostor k realizaci). Ač se z mého komentáře může zdát že se mi film nelíbil, tak tomu není - jen si myslím, že má očekávání byla o něco větší... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nepochopila, proč se tento film jmenuje "360", vhodnějším názvem by bylo "žijeme jen jednou".. Režisér Fernando Meirelles vystřídal širokou škálu vynikajících herců a pestrou paletu cosmopolitních lokací.. Film začíná vcelku nezajímavě v Bratislavě a procestuje půlku světa.. Jako předkrm nám servíruje spíše vlažnější příběhy, ale když se divák prokouše do půlky tempo dramatických situací přiostřuje a dramatičnost houstne.. Velmi citlivě jsou tu zachyceny "náhodná téměř osudová setkání" a důraz klade na životní rozcestníky.. Divák mnohdy nepozná, kdo je "oběť" a kdo je "záporák", ale o tom život je.. Výborné herecké výkony dodávali tomuto až komornímu vztahovému snímku náležitou hloubku.. Velmi mile překvapil Ben Foster v roli čerstvě propuštěného sexuálního násilníka, který se "náhodou" ocitá uvězněn během sněhové bouře na letišti a na hotelovém pokoji bojuje sám se sebou, když je sváděn přiopilou naivní slečnou, která se na něm rozhodne léčit mindráky po rozchodu - silný příběh a opravdu precizně zpracovaný.. Všechny dílky skládanky do sebe zapadají jako puzzle a vytváří opravdu poutavý příběh o současné společnosti.. Líbilo dost :-) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom,že každý střípek našeho života respektive našeho jednání ovlivní jiné lidi a ty zase jiné a tak pořád dokola jako kruh(360).Lidstvo je jako velká síť kde vše je propojeno jen něco je dál a něco blíž.Dobré herecké výkony.Zaujal mě hlavně Anthony Hopkins a příběh Rusa.Za mě celkově 70% a tři hvězdy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény, odohrávajúce sa v európskych metropolách, sa točili na autentických miestach a scény z väzenia i USA boli natočené v minnesotskom Minneapolise. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama