Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Když prasit romantickou komedii, tak pořádně. Nasadíme herecké poleno Jasona Segela a střihnem to přes dvě hodiny. Však oni z toho kina nakonec odejdou. Jediným plusem jsou kukadla Emily Blunt a přicmrndávání její praštěné ségry v podání Alison "♥Annie♥" Brie. S Judem Apatowem je to jako na horské dráze, jednou jste nahoře a bavíte se s pusou od ucha k uchu, jindy zas vyletíte mimo kolejnici a rozsekáte se o stánek s cukrovou vatou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,835,528 Tržby Celosvetovo $54,588,202Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,918,857 //počet predaných kusov 64,027Tržby za predaj DVD v USA $5,419,412 //počet predaných kusov 202,104║ ústredná dvojica to ťahá čo to dá ale ten scenár je strašne rozpačitý ustrelený, raz hore raz trápne dole /40%/ ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Snaha o originalitu spackala všetko, čo mohlo byť na tomto filme zábavné. Keď dám všetky srandičky bokom, zostane len nudná kostra s prepálenou stopážou. Herci sú sympatickí, spolu im to celkom klape, no po hodine toho istého ma skrátka dobehla nuda, vtípky jednoducho nestačili a túžobne som očakávala záver. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Na Nový rok se potkali, o rok později na Nový rok mladý a úspěšný šéfkuchař Tom požádá svoji přítelkyni Violet o ruku. Na svatbu ani jeden z nich (zatím) moc nechvátá. Zlom nastává v okamžiku, kdy se Véčko dostává na univerzitu, mladý pár se odstěhuje do bohem zapomenutého, většinu roku sněhem pokrytého maloměsta. Tom zde nenachází pro svůj obor ucházející práci a tak pomalu stagnuje a stává se apatickým. Co a jestli vůbec něco pomůže zachránit celý vztah, či to tihle dva dotáhnou do konce, to se dozvíte na konci snímku. Hlavní herecké duo věčně zasnoubených lidí mi sedlo. Celkově obsazení bylo vhodně vybráno, herci skvěle doplňovali ústřední dvojici. Klasická romantická komedie, kde se spíše řešily životní problémy, které mohou trápit leckoho z nás. K zasmání toho pravda moc nebylo, úžasný je začátek a konec filmu, zbytek je zbytečně nadýchaná vata. Divák tak lehko ztrácí pozornost a víc ho zajímá špína za nehty, než to, co se děje na obrazovce. Je to trošku škoda, protože herci se opravdu snaží. Suma sumárum se jedná o příjemnou romanťárnu na víkendový odpočinek u televize, když venku leje jako z konve (zrovna jako teď, když píšu tuhle recenzi). Neurazí, docela pobaví a v pohodlí křesla ty dvě hodiny přežijete. Možná s malým šlofíčkem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Roztahaná romantická komedie, která trpí hlavně na minimum humoru, kdy se dobrý vtípek, nebo zábavná scéna, objevují tak jednou za dvacet minut. Divák tak po většinu času sleduje sympatické postavy, kterým ale scénář nedodává žádné zajímavé scény, kde by mohli předvést svůj talent. Navíc závěrečná třetina je jednou z nejutahanějších a nejzdlouhavějších, kterou jsem za posledních x let viděl a říkal jsem si, že měl film skončit tak o půl hodiny dřív, přestože by mu pak chyběl očekávaný happy end. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Zingermanova reštaurácia, kde Tom (Jason Segel) pracoval po presťahovaní do Michiganu, je skutočná lahôdkáreň v Ann Arbor, ktorá bola otvorená v roku 1982. (misterz)
  • Jedná se už o druhou spolupráci režiséra Nicholase Stollera a herce Jasona Segela, přičemž v prvním případě se sešli při natáčení snímku Kopačky (2008). Jason Segel a Emily Blunt se sešli už jako pár ve filmu Gulliverovy cesty (2010). Oba se také objevili ve filmu Mupeti (2011). (Riddick77)
  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)

Reklama

Reklama