Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Toto je ...úžasný seriál!!! Hoci som bláznivá milovníčka animákov, MLP som vždy ignorovala, ale tejto verzii sa proste nedá odolať :D Nenašla som na tom nič, čo by mi čo len trošičku prekážalo. Pointa a epizódy sú perfektne vymyslené a moralizované nádherným, z môjho pohľadu až výnimočným spôsobom (nakoľko som veľký zástanca morálnych animákov, tu som z toho neopísateľne dojatá), postavy neuveriteľne roztomilé a všetky aj povahovo strašne sympatické a humor proste skvelý -miestami až príliš strelený, čo je na tomto seriáli skutočne neuveriteľné. Nemôžem inak, než odporučiť ;) (Moja naj hlavná postava je Twilight Sparkle a najkrajší poník jednoznačne Rarity) :) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Aj keď tento seriál nie je môj šálok kávy, ale nebudem dávať Odpad už z princípu, ako to tu robia niektorí "objektívni" hodnotitelia. Vzhľadom na zameranie a cieľovú skupinu tohto seriálu, to nemôže byť veľmi lákavé pre dospelého diváka, avšak pre deti, a hlavne malé dievčatá, je toto ríša snov. Videl som asi tretinu častí každej série a celý seriál sa v podstate niesol v pohodovej nálade s krásnymi farebnými 2D animáciami a v zásade každá časť obsahovala skryté posolstvo. Takže nemôžem povedať, že táto séria nemá význam, určite má. A som prekvapený, ako dlho to tvorcovia dokázali potiahnuť, keďže súčasná deviata sezóna bude finálna. 55 % ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Po první sérii zatím neskutečně roztomilý nářez, který ale vykazuje nádhernou animaci, po většinou skvěle gradované příběhy s chytlavými (a dobrými) písničkami a muzikálovými výstupy (Winter Wrap Up je brilantní), chytře podaná poselství o přátelství, která ovšem v podobné míře neuškodí a v neposlední řadě také plno sekundárních fórků, které původně zamýšlená cílová skupina skutečně nemá šanci ocenit... Poníci jsou neuvěřitelně NERDská lebeda :)) A nestydím se, že na ně koukám, protože není za co se stydět. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Že jsem nenormální jedinec s pedofilními sklony? No a co?! MLP je prostě tak roztomilé, úžasné a zamilování hodné dílo, že to prostě jinak nejde! Skvělá animace, propracované příběhy a hlavně úžasné hlavní postavy dělají z toho díla něco nadstandartního. A že je seriál určený výhradně pro dětské publikum? Velice pochybuji. Pochybuji o tom že osmileté děcko by někdy mohlo pochopit poselství, které tento animák předává světu. Zkrátka a dobře, zamiloval jsem se do malých, sladkých, kreslených poníků, a sakra, nestydím se za to! ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Canterlot měl být původně podobně jako Gondor pro malé dívky. (jimmecek)
  • Andrea Libman v seriálu dabuje dvě postavy, a to Flutershy a Pinkie Pie. Pro Flutershy nazpívala všechny písně, ne tak však pro Pinkie Pie ne, a to z důvodu vysokého tónu, který jí nedělal dobře na krk. (Campbell)

Reklama

Reklama