Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem přepla program a ejhle co na mě vykouklo. Neskutečně roztomilý poníci se sladkýma, velkýma očima. Tohle ovšem překvapivě není všechno co je na tomto seriálu tak magické. Poníci jsou vtipní, celé to má hlavu a patu. Jistě roztomilosti je tu spoustu, ale není to ta věc na které by tvůrci stavěli. Ten seriál má vše, co bych od něho rozhodně nečekala. Na tohle se dá prostě koukat, i když už nejste malé dítě. ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Zábavné, správně ujeté, extrémně roztomiloučké a zároveň ohromné psycho. Autor jistě snídá polévkovou lžíci LSD, protože jinak by to nikdy nemohl vymyslet. Nicméně je to rozhodně pěkný dětský seriál, který se snaží o skutečně výchovný obsah a dospělého skvěle pobaví svými geniálními animacemi, popkulturními odkazy a šílenými poníky. Zdravím všechny bronies. ()

Reklama

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Kedysi som bol jeden z tých, ktorí kúzlu MLP prepadli (hoci dodnes úplne nerozumiem tomu, ako). Príjemná animácia, kopa odkazov na súčasnú popkultúru a taká tá všeobecná roztomilosť. Až po opustení komunity som si uvedomil, aká je divná, často združujúca ľudí, ktorí by "tam vonku" nemali šancu uspieť alebo boli považovaní za čudákov a MLP fandom je pre nich bezpečným miestom, kde ich podivnosť nebude nikomu vadiť. Nebol som jediný, kto k takémuto názoru dospel. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní seriál původně určený pro cca osmileté holčičky, ale nakonec zbožňovaný hlavně mužskými diváky 15-45 let. Bez nadsázky internetový fenomén a po pár sériích to dokážu pochopit, jsou roztomilí, jeblí a i přesto, že v nich stále je nějaký ten dětský přístup (ponaučení na konci a podobně), rozhodně má co nabídnout i průměrnému divákovi (je třeba rozeznat diváky a TV diváky). Seriál je narvaný popkulturními odkazy a vtipy, (které malé holčičky opravdu nepochopí) a s rozdílnými charaktery poníků si každý najde co ho baví (snad jen si neumím představit koho bavily díly s těmi mladými poníky co hledají své cutie marks, ty jsem přeskakoval a hvězdičku dolů). Škoda taky neskutečně zmršeného českého dabingu, který z kůl seriálu dělá opravdu neskutečnou sračku (nehledě na naprosto tragický výběr hlasů a zabití většiny intonačních vtipů a přízvuků) a věřím, že mnoho lidí, kteří to podle internetu chtěli zkusit, i odrazuje. Jestli se chcete přidat do fanklubu a zkusit to, rozhodně nezapínejte televizi, ale místo toho si najeďte na youtube, kde jsou epizody v původním dabingu a k tomu solidní titulky. Určitě doporučuju pro tatínky malých dětí, kteří se chcou při koukání s potomkem na pohádky bavit taky. ()

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3 ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Oficiální fanoušci seriálu se skládali nejprve z mužů - z toho vznikl jejich název BRONY=BROther poNY=bratr poník. (LindaKola)
  • Tvůrci si byli vědomi toho, že jejich seriál zaujal také mnoho dospělých diváků. Proto využili toho, že stejný rok jako poslední řady My Little Pony vychází také poslední řada Hry o trůny (od r. 2011). Proto bylo na oficiálním Instagramu Discovery family, kde My Little Pony běželo, vydáno několik materiálů (včetně traileru), odkazujících právě na Hru o trůny. (HERGImanCZ)
  • Fanynka seriálu se kvůli původu slova nenazývá „brony“, ale „pegasister“. Toto slovo vzniklo taktéž složením dvou slov, v tomto případě ale slov „pegasus“ a „sister“. (HERGImanCZ)

Reklama

Reklama