Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 1

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (284)

lestyna 

všechny recenze uživatele

Přestože animace byla skvělá, film byl pozoruhodně nudný. Když jsem se koukla na trailer čekala jsem konečně pořádnou pecku, které jsem se ovšem nedočkala. Piráti sami o sobě nebyli vůbec špatní, jen bych řekla nedotažení do konce. Kéž by se snažili o lepší charakteristiku postav, která se jim přímo nabízela. Už ta pirátka s tím plnovousem, by byla bezvadná kdyby měla víc prostoru. Děj byl opravdu velmi jednoduchý, úplně stvořený k tomu aby ho pochopily i malé děti. Jenže otázkou zůstává jestli tenhle film určený pro děti opravdu je. Nebyl ani zdaleka tak zábavný a poutavý, aby mohl zaujmout. Vždyť já sama jsem sledovala hodiny a doufala v brzký konec. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Plastelína je ještě pořád úžasně zajímavá věc, Aardman ale tentokrát trochu škobrtá v zábavnosti. Nejslabší je rozjezd - než se začně něco pořádného dít, sedačka si tiše postěžuje na několik neklidných poposednutí. S příchodem do Anglie je to už lepší, vyložená radost z akce ale stejně přijde až na konec, který hodně připomíná PIXARovské Up!. Milých vtípků, chytrých gagů, a všeho podobného jsou sice ve filmu mraky, jenomže i takový Slepičí úlet byl o třídu zdařilejší. P.S. Škoda chybějící verze s orig. dabingem v naší zemičce: Trojan je fajn, ale Hugh Grant by možná byl coolovější. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Aardmani jsou rozpustilí hračičkové i pod supervizí velkého hollywoodského studia. Opět jednoduchá storka, opět obalená tunami sofistikovaných fórků, roztomilých nápadů, nečekaných návštěv (svůj moment tu mají i Jane Austen či proradný Charles Darwin) a hlavně extrémně vypiplaných, krkolomných, invenčních akčních srandiček. Jack Sparrow mává z pirátského hřbitova, Pirátský kapitán vládne. 90% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Závěr to naštěstí zachránil aspoň na tři hvězdy, ale jinak je to rozhodně nejslabší aardmanovka. Já se zhlédnutí tohohle animáku vždycky vyhýbal už jen kvůli dementnímu českému i originálnímu názvu a také kvůli tomu, že mě filmy o pirátech nikdy zrovna nebavily a ani nelákaly, ale až teprve nedávno jsem se tomu rozhodl dát šanci právě kvůli tomu, že je to Aardman. Nevím, proč mě to nenapadlo dřív, na základě té animace, ale holt se stalo. A musel jsem se to dozvědět z učebnice. Z učebnice! Ale nechme to být, tak jako tak jsem tenhle rest už dohnal a i když moje očekávání nakonec byla větší, než kdysi, nakonec si říkám, že zlatý Pračlověk oproti tomu... Příběh je tu slabý, postavy docela nezajímavé a co je nejhorší, tak je tu málo kreativity i humoru. A přitom spojení neúspěšné pirátské posádky s putováním Charlese Darwina slibovalo tolik! Ale svůj potenciál to bohužel stihlo naplnit až v posledních 20 minutách, což naštěstí není úplně pozdě, ale slabý zbytek filmu to rozhodně moc nezachrání. Slabé 3* ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

VÍM, JAK ČASTO ČELÍTE NEBEZPEČÍ, OMOTANEJ KLOBÁSAMA. Věci od Aardmana znám krátkometrážní, dva celovečerní kultovní, Spláchnutej mě minul, takže jsem čekal celkem běžný animák, ale to, co předvedl ve smyslu originálního děje a vybroušených vtípků (dospělí se budou na filmu bavit snad víc, než děti, leč malí zlobit nebudou), jsem opravdu nečekal, maje křeče od smíchu ještě dlouho po opuštění kinosálu. Kdyby takhle vypadali kolegové z Karibiku, byli by bez debat geniální. Samozřejmě, v hodnocení záměrně nadsazuju, vzhledem ke mnou nepochopitelně nízkým procentům. U mě 90%. PROMIŇTE, NEVIDĚL JSEM VÁS PŘIJÍT. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Během produkce filmu se pracovalo i na 40 scénách současně. (Brousitch)
  • Na natáčení se podílelo kolem 300 osob, mezi kterými bylo na 33 animátorů a 41 fotografů ve 4 studiích. (Thomas05)
  • Postavu piráta Albina nadaboval Andres Iniesta, znýmý hráč fotbalové Barcelony. (Wade)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama