Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

ono tu nepřehlédnutelnou levnost(ne ohledně nákladů na efekty to pozor) a pochybné herecké výkony si tenhle žánr prostě neodpustí. Ale bojové sekvence? Paráda stejně jako v uvodňáku Rebirth. Jak už bylo zmíněno..vizuálně? Paráda. Vypadá to že tenhle jakýsi alternativní Mortal Kombat vesmír by se mohl povést....mimochodem i Ed Boon souhlasí a těší se stejně jako já už na film:) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série naprosto bomba, moc povedené představení postav a jen mrzelo, že jsme se nedočkali turnaje. 85% Druhá série nás vrhne do turnaje, bohužel došlo k výměně herců. Některé postavy se ani neukázali a celkově slabota. Měl jsem velká očekávání po první sérii, ale jsem bohužel zklamán. 50% 4* pouze za první sérii ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat Rebirth od Kevina Tancharoena byl ekcelentní, neuvěřitelně temný a brutální, tak jak Mortal Kombat má být!!! Kdyby v tomto duchu byla celé série Legacy, asi bych ještě teď utíral slinu. Jenže, to se nestalo a upřímně jsem trochu zklamaný z představování jednotlivých postav. Podle mě byly ultimátní příběhy - linka Jax, Sonya, Kano. Co se k tomu trochu přiblížilo. bylo zajímavé pojetí Raidena, který se ocitl v psychiatrické léčebně, ale na to, že je to Bůh Hromu a Blesku tak toho zase tolik nepředvedl. Vcelku fajn bylo i zrození Cyraxe a Sektora. Co mě, ale zklamalo bylo představení Sub-zera a Scorpiona, dalo se z toho vytěžit asi více, hlavně souboje mi nepřišli tak dobré. Kenshi vcelku zabavil, ale to je tak asi vše. A ještě bych nerad opomenul linku Liu Kanga. Liu Kang, který se přidal na temnou stranu mě také bavil. Co mi opravdu vadilo na celém seriálu, že Tancharoen nerespektuje to, co už natočil a jednotlivé příběhy k sobě moc nepasují a to je největší kámen úrazu! Tak snad se poučí a jestli dá konečně celovečerák, tak ať vypadá jako Rebirth please!!! ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

-1. série- Naprosto suprové ztvárnění MK. Žádné hraní na kostýmy a barvičky, ale pořádný boj s drsnými příběhy jednotlivých postav -2. série- Neskutečná hnačka. MK je snad prokleté, protože i tento nadějný seriál skončil jako film > Pokračování je naprosto tragické a každý fanoušek MK by se mu měl vyhnout obloukem. Neskutečná nuda, trapné žvatlání a téměř nulová akce. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Nové poňatie MK by si zaslúžilo kino treatment. Prvá epizóda sa ešte niesla v duchu seagaloviek, je fakt vidno, že by tvorcovia potrebovali väčší balík, no pri druhej mi už 'fuck yeah' ušlo. Vidieť ako sa rodí Kano a Jax sa proste bez nostalgie neobíde, obzvlášť keď som ročník, ktorý s hernou sériou vyrastal od prvého dielu. Azda by to chcelo ešte zaplatiť poriadneho choreografa, lebo MK je predovšetkým o vymakaných kombách. To už sme ale zase pri dolároch. Pri sračkách, do ktorých producenti dnes sypú prachy už Mortal Kombat mal dávno byť v produkcii s aspoň 30 miliónmi. Hádam sa o to tento Legacy viral pričiní. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • V karaoke baru zazní píseň „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. (Duoscop)
  • Během souboje udeří Liu Kang (Brian Tee) Johnnyho Cage (Casper Van Dien) takovou silou, že mu zarazí hlavu do země. V dalších záběrech už ale hlavu v zemi zaraženou nemá. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 7. února do 3. března 2011 ve Vancouveru. (gogos)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama