Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zatím příjemné překvapení. Některé scény jsou na mě trochu moc mimo realitu (létající žena posedlá démonem apod.), ale má to spád, napětí, fajn propletené vztahy a postavy, občas docela "strašidelné". Nechápu, proč tu v komentářích někteří kritizují, že má teenage seriál teenage prvky, haha. A vyumělkované mi to taky nepřijde, na tohle tu jsou jiné seriály (např. Pretty Little Liars). Uvidíme, jak se to vyvine dál. Aktualizace po 11. epizodě - po pauze mi seriál začíná připomínat mix Pretty LIttle Liars a Upířích deníků - seriály, které nemusím. Škoda, začátek to mělo slibný, ale bohužel končím. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Po Pilote davam 4* uvidime ako sa bude serial dalej vyvyjat. Rozhodne ho hodnotim ako kladny, s obmenenym napadom, lebo tych o upiroch bolo uz fakt dost, nakolko sa serialom celkom venujem, tak si to vychutnam. Videne vo verzii: The.Secret.Circle.S01E01.Pilot.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB 13.9.2011 ***Videnych 20 casti prvej serie, z hodnotenia neuberam, praveze ze je opodstatnene! ()

Reklama

Falconica 

všechny recenze uživatele

Já nevim, mně to zatim přijde uplně v pohodě(12.díl). Nic nezapomenutelnýho, nic fantastickýho, ale v rámci odpočinkové třičtvrtěhodinky po náročným dni docela fajn sledování. Jestli on tu problémem zase nebude trošku když-už-jsem-v-realitě-nicka-na-čsfd-budu-velkej-machr komplex. Syndrom musim-nesnášet-stmívání-a-všechno-s-nim-srovnávat je uplně jako bílá nemoc, co? Hodnotit budu až uvidim aspoň většinu dílů. ...jo mimochodem...A navíc je tam ku*va Gale Harold. Kdo nezná Queer as Folk, nepochopí:-)) Hodnoceno po shlédnutí posledního díluprvní série a trvám na svém původním verdiktu. V pohodě, odpočinkový a nenáročný pokoukání. ()

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Pilot na tom byl asi podobně jako pilot Upířích deníků, no prostě žádná sláva. Jenže tohle tak pokračuje a každým dílem je to horší a horší. Celý příběh je neuvěřitelná slátanina, žijící jen na velkém tajemství co se událo před lety. Hlavní hrdinka mi je vyloženě nesympatická a ostatní "vystajlovaní" čarodějové taky nenadchnou. Jedině snad kvůli Phoebe Tonkin jsem vydržela koukat do vánoční pauzy, ale od té doby už jsem neviděla ani jeden díl a asi se k tomu už nedokopu. Existují desítky vynikajících seriálů, na (pod)průměrné nemám čas ani náladu. Myslím, že seriálu také uškodilo, že byl opravdu očekávany a plno propagačního materiálu bylo zvečejněno už několik měsíců před premiérou. Stal se tak z toho velice nadějný a velmi očekávaný seriál, který byl asi pro dost lidí zklamáním... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Velká škoda promarněného potenciálu - začátek nuda, a když už se to slibně rozjede, tak je konec. Za ty záživnější epizody musím dát 3*, jinak by to bylo za méně. S hlavní hrdinkou jsem se nějak neuměla vypořádat, strašně mi lezla na nervy. Nej postava byla Faye, líbilo se mi, jak si jako jediná nesedla z Cassie na zadek a dávala jí to pěkně najevo. Hlavní padouch (otec Cassie) měl přijít na scénu dříve a měl být trochu víc propracován. Obsazení vcelku fajn, typické pro seriál určený náctiletým - mladí, vystajlovaní, vždy perfektně nalíčení (i po probuzení), moderní domy a auta.... ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)

Reklama

Reklama