Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Tak nesnesitelně šílená, až omámila celý svět a umožnila produkci "sérii" dojit až k šesté části. Monstra: Žraloků už bylo ve filmech tolik, že bylo potřeba jim dát "křídla". Herci: Když si lidé na internetu staví slávu na tom, že se přežírají k prasknutí, tak se Ian Ziering může proslavit soubojem s létajícími parybami. ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si něco zaslouží odpad, tak právě tahle pecka. Příšerné "herecké" výkony a extra prkenná Tara Reid, výživné triky céčkového bijáku a scénář, který někdo psal při s*aní. Jednička se absurdně stala svou filmovou nekorektností až legendární, dvojka ale kromě camea Willa Whetona a Roberta Heyese nenabízí zhola nic. Tohle může posloužit tak akorát jako biják na opilecké párty a to ještě jako kulisa. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Chybí tady Komedie. Dvojka je ještě větší humorná sra*ka než jednička :D Armáda žraloků je tornádem zas a znovu nekonečně rozprskáváná (pro změnu) v New Yorku. Zasmějete se několikrát aniž byste to čekali a ve větší míře než u komedií. Mohla by tady být soutěž o co nejdebilnější scénu. Nevím co bylo horší, jestli žraločí útok na letadlo, sežraní pilota a únik a nebo Finnův let/pád bez padáku v tornádu s motorovkou a masakrem žraloků. Ej trochu jsem spoileroval. Už se nemůžu dočkat shitní trojky. ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se buď skví totální genialita či naprostá debilita... obé je chválihodné a záleží na úhlu pohledu... pokud někdo hodnotí jinak, nemá všech šest pohromadě... Pár perel, které asi nezlidoví, ale... "I am gonna throw bombs in the tornados"... "Will you marry me again"... "Even sharks are tougher in New York"... A tak by se dalo pokračovat... A osedlat si žraloka a napíchnout ho na Empire state building... pro Steva žádný problém... Pecka jak se patří... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet a podobná haluz ako (ne)obľúbená jednotka. Páčilo sa mi to ale ešte viac, pretože predtým sa Asylum akoby ešte celkom nevedelo rozhodnúť, či pôjde v klasických šľapajách svojich filmov, alebo sa to na všetko vyserie a absolútne utrhne z reťaze. Tu už bolo tvorcom jasné akým smerom ísť a tak sa akoby uvoľnili a nechali debilitu (v tom zábavnom slova zmysle) víťaziť. Už to síce nie je ten konzistentný pobrežný úlet ako prvý diel, ale miestami to pôsobí ako zlepenec scén z viacerých filmoch, v ktorých sa pretŕča kopa známych béčkových tvárí a užíva si to. Ja som si to užil tiež a dúfam, že príde aj trojka, pretože toto už nie je len paródia na žraločie filmy, ale vydarená paródia na xy (nielen) hororových subžánrov, do ktorých si Sharknado 2 surovo nabilo žralokov, tam kde ich človek nikdy predtým nemal šancu vidieť. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama