Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý federální agent Machete (Danny Trejo) je pověřen americkým prezidentem (Charlie Sheen), aby se zhostil úkolu, se kterým si neví rady ani jeho speciální jednotky. Machete musí sám najít výstředního milionáře a obchodníka se zbraněmi Luthera Voze (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu. Na jedné straně je plán na rozpoutání války a anarchie na celé planetě – a na druhé jediný muž, jehož nejoblíbenější zbraní zůstává mačeta. (EEAP Film Distr.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (678)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl jsem si vychutnal určitě více než minulý. Neřekl bych že to bylo tím že by byl nějaký lepší, ale prostě si vše sedlo, Trejo si lépe poradil se svou rolí a také herecká sestava doznala vylepšení. Bondovský padouch Gibson je úžasný a Carlos Esteves v roli přezidenta USA, kterému se válejí v posteli 3 kočky je rovněž vynikající. Celkově na sobě pozoruju ohromnou radost z toho že se nám problémový Charlie Sheen vrátil a doufám že začne dostávat podobné role jako Downey Jr. a ještě nám všem ukáže jaký potenciál v něm třímá. Film jsem si užil hlavně proto že jsem si už dopředu řekl že to bude hrozná pič....a, takže přehrávání herců je zcela v pořádku. Neskutečné je že ve filmu je asi každé 4 minuty akce a haldy mrtých. To jsem ještě nezažil. 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Slabý priemer. Nemôžem si pomôcť, ale očakával som niečo viac. Nie samozrejme nejaké intelektuálne veľdielo, ale prvý Machete bol predsa len vtipný, svižný, parodujúci snímok so slušným dejom. Ale druhé pokračovanie? Niekoľko vtipnejšćh, nudných, tupých a ostatných scén pospolu, ktoré dospeli k nejakému rádoby cieľu. Tu je to preplácané mŕtvolami a divnými akoby vtipnými scénami, ktoré pôsobia skôr trápne. Pár akčných scén celkom dobrých, herecké výkony nič moc. Sklamanie. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

První polovina držící se trashového stylu jedničky je ještě dost fajn, ale zbytek... se zdá být "až moc", ale ve skutečnosti ani ne - i pouhé vršení jedné pošahanosti na druhou bývá zběsile zábavné, na to ale musí být opravdu originální a hlavně ne tak unylo podané. Není to tedy úplná nuda, ale cmon, Rodriguez s takovým obsazením měl na víc. 5/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Chuť po zklamání z jedničky spravena, sice totální p*čovina na úplném dnu vkusné zábavy, nesmyslnost, ale pro mě i perfekt mix všech možných guilty pleasure a radost na pohled - s tím neustálým přísunem celebrit a grindhouse efektů. Charlie Sheen exceluje jako prezident. Co ale u něčeho takovýho nechápu a neodpustím, je jakto že tam nebyly vidět žádný kozy? Mínus jedna hvězda. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle. Film, který spojuje absurdní scény jako vystřižené z indických akčních béček se sci-fi zápletkou a hromadou přehnaně digitálních a nechtěně srandovních úmrtí, nemůže být kvalitní. Ale kde se píše, že by přehlídka nablýskaných mačet podbarvená přímočarým příběhem a sponzorovaná skupinou snad nejžhavějších hereček současnosti (GAGA fakt nepočítám) nemohla být zábavná a jako velmi svérázná pocta žánru dokonale osvěžující? Rodriguezovo duševní šílenství mě tu každopádně poprvé začalo bavit, prezident Sheen je bezkonkurenční a do polonahé Michelle Rodriguez jsem se už zase zamiloval, přestože tentokrát jsem se vážně snažil soustředit na film. A trojka už je svým námětem natolik vábivá, že snad na mistra Roberta poprvé vyrazím i do kina :D 60% ()

Galerie (104)

Zajímavosti (34)

  • Natáčení probíhalo od 11. června do 28. června 2012 v Texasu. (m.a.t.o.)
  • Lady Gaga se dostala do filmu díky Machetovi (Danny Trejo). Stalo se to tak, když se Danny a Lady Gaga potkali v tetovacím salónu, ta vyslovila její přání, Danny zavolal režisérovi (Robert Rodriguez) a ten ji později obsadil. (Leopard105)

Související novinky

Machete zabíjí... ve vesmíru!

Machete zabíjí... ve vesmíru!

04.04.2015

Bývalý elitní agent, který už si to rozdal s Robertem De Nirem, Stevenem Seagalem nebo Melem Gibsonem, se vrátí. Alespoň to tvrdí jeho představitel Danny Trejo, podle kterého se na třetím dílu… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

21.04.2012

Jedničku jsme viděli v roce 2006. Robert Rodriguez od té doby tlachá o dvojce. Slibů a pak odkladů bylo mezitím tolik, až jsme přestali věřit, že ten film někdy vznikne. A ve chvíli, kdy to vypadá,… (více)

Reklama

Reklama